Bojkovice – výsadba stromů a keřů u rybníka

V krásném koutu naší republiky jsme formou subdodavatele ozeleňovali nově vzniklý rybník. Celkem bylo vysazeno 100 ks vzrostlých stromů a 450 ks keřů.

projít na článek

Povodí Moravy s.p. – výsadby

Výsadba 100 ks alejových stromů a 50 ks keřů v lokalitách Břest a Malenovice za Uni Hobby.

projít na článek

Rybník Olšina – revitalizace náhonu a rybníka s výsadbou dřevin

Práce započala vytvořením projektové dokumentace. Projekt byl schválen AOPK a byla jí přidělena 90% dotace. Následně došlo k započetí kácecích prací, vyměření navržených výsadeb, vybudování celoplošné ochrany proti okusu zvěří, zatravnění a výsadbě stromů

projít na článek

Cyklostezka Prostějov–Žešov – výsadba

Vtomto projektu šlo o vysázení doprovodné vegetace u nově vybudované cyklostezky. Výsadba byla tvořena alejovými stromy lípy srdčité o obvodu kmínku 14-16#160;cm. U stromů bylo zhotoveno kotvení třemi kůly a ochrana proti okusu plastovou chráničkou.

projít na článek

Výsadba ovocných stromů za účasti veřejnosti

Pozvání: Vážení občané, srdečně Vás zveme na veřejné sázení ovocných stromů, které proběhne v sobotu 29.10.2022 od 9:00 hodin. Stromy budou vysázeny podél polní cesty za obcí směr Nová ves (vlevo směr k vysílači). Účast veřejnosti je vítána. Akce se uskut

projít na článek

Kroměříž – komplexní vegetační úpravy ve firemním areálu

Vedení firmy Ireks Enzyma v Kroměříži mělo zájem o založení travnatých ploch, k těm během roku přibyla výsadba vzrostlých stromů Carpinus betulus Columnaris.

projít na článek