BOSS GP – F1 ovládají první závod

Seriál BOSS GP podporovaný FIA, letos mimochodem poprvé, zvýšil počet starších F1 na startu úvodního závodu na Hockenheimringu, který se konal v rámci Jim Clark revival, tedy každoročního jarního setkání historických i současných sérii na Hockenheimringu, včetně vozů bývalé skupiny Can-Am, jenž brázdila evropské okruhy v Interserii. Z těchto závodů vzešlo několik současných jezdců Boss GP, například rekordman mostecké dráhy Peter Milavec, veterán na závodních okruzích Karl Heinz Becker, či Ingo Gerstl, kterého pamatujeme s vozy F3000, či Indycar.

projít na článek

BOSS GP v zajetí chrámu rychlosti jménem Assen

V Holandsku se konal letošní sedmý a osmý závod série BOSS Series určený především starším vozům F1, GP, F3000 nebo Indy. Assen letos přivítal účastníky BOSS GP společně s DTM, tedy motoristický svátek jaký má být.

projít na článek

Středoevropský šampionát se tento víkend vrací do Česka

Víkendový závod Masaryk Racing Days nabídne závody šampionátu FIA CEZ i českého okruhového mistrovství, ale také BOSS GP. Tedy závod nejrychlejších závodních vozů, jaké zde letos pojedou. A to včetně formulí jedna. Celkem na víkend do Brna míří na 250

projít na článek

Boss GP odstartuje v Le Castellet již o víkendu s F1

Boss GP startuje letos ve Francii s novou koncepcí závodů a nás těší, že F1 uvidíme i v Brně, tedy F1 Race Show.

projít na článek

V Misanu byl v BOSS GP rachot i bez F1

Letošní čtvrtý závodní víkend BOSS GP přívítal okruh Marco Simoncelliho v Misanu, ve skutečnosti se díky Covidu odjely jen tři víkendy.

projít na článek

BOSS GP dovršil sezónu 2022 rekordem v Misanu

Celkem šest závodních víkendů letos absolvovali jezdci BOSS GP, kde pro letošní sezónu přibyla jedna honorovaná kategorie.

projít na článek