BOSS GP zahájilo v Mugellu z nuly na plný plyn

BOSS GP určená pro závodní monoposty F1, F3000, Auto GP, GP2 přijela do Itálie k prvním závodům letošní sezóny a hned na úvod také přivezla několik překvapení.Na startu BOSS GP v italském Mugellu se objevila nová auta, noví jezdci a s nimi i nové týmy. Před závody vyvstala otázka pneumatik, neboť pršelo, ale trať zároveň začala osychat. Pirelli Zero nebo mokré Cinturato? Inženýři se při prvních trénincích také zapotili, neboť jezdci toužící zajet nejlepší časy se občas podívali mimo obvyklou stopu a občas s sebou přivezli i kus místní vegetace.

projít na článek

BOSS GP v zajetí chrámu rychlosti jménem Assen

V Holandsku se konal letošní sedmý a osmý závod série BOSS Series určený především starším vozům F1, GP, F3000 nebo Indy. Assen letos přivítal účastníky BOSS GP společně s DTM, tedy motoristický svátek jaký má být.

projít na článek

Boss GP odstartuje v Le Castellet již o víkendu s F1

Boss GP startuje letos ve Francii s novou koncepcí závodů a nás těší, že F1 uvidíme i v Brně, tedy F1 Race Show.

projít na článek

Drexler Automotive Cup vede i po Mugellu Sandro Zeller

Švýcar Sandro Zeller na voze Dallara 306 VW vede po závodech v Mostě i v italském Mugellu a má letos namířeno k titulu v Drexler Automotive Formel Cupu. O jedno vítězství v každé jízdě se v Mugellu podělil právě vedoucí Zeller ze stáje Jo Zeller Racing a

projít na článek

Drexler Formula Cup zahájí v Mugellu

Drexler Formula Cup zahájí svůj letošní první závod ve slunné Itálii. Na Okruhu v Mugellu zahájí svůj další ročník série Drexler Formula Cup. Spolupracovat i letos bude s italskými závody, které ovšem změnily název na Zinox F2000 Trophy.

projít na článek

V Misanu byl v BOSS GP rachot i bez F1

Letošní čtvrtý závodní víkend BOSS GP přívítal okruh Marco Simoncelliho v Misanu, ve skutečnosti se díky Covidu odjely jen tři víkendy.

projít na článek