Boule na nohou

Boule vytvořené na nohou v podkoží jsou relativně časté, většinou se nejedná o závažný nález. Ale na druhou stranu mohou být příznakem závažnějšího onemocnění.

projít na článek

Boule na hlavě

Boule na hlavě nejčastěji bývá klasickým následkem nějakého úrazu způsobeného úderem do hlavy. Nebo může mít příčinu v kožní nemoci. Jiným typem boule na hlavě může být třeba i vznikající nádor.

projít na článek

Bolest nohou a rakovina prostaty

Bolest nohou souvisí s rakovinou prostaty. Bolest nohou může skutečně být příznakem rakoviny prostaty. Neměli bychom být ale hned vyplašeni z jakékoliv bolesti nohou, že jde hned o rakovinu prostaty. V převážné většině případů bolestí nohou půjde o ortope

projít na článek

Oteklé a bolavé nohy

Dotaz: Často mám pocit těžkých nohou a dělají se mi křečové žíly - varixy. Nechci jít na operaci. Existuje ještě nějaké řešení, jak zastavit bolest v nohou?

projít na článek

Zarudlé puchýře na nohou

Puchýře na nohou jsou častý problém vznikající třením, a to botou nebo ponožkou, které opakovaně tlačí na kůži nebo ji odírají.

projít na článek

Alergická vyrážka na nohou

Objevila se vám náhle na nohou svědivá kožní vyrážka, je vaše kůže suchá, loupe se, je zarudlá? Pak se může jednat o alergii. S nepříjemným onemocněním vám může pomoci jedině lékař, který stanoví původ problému a nasadí účinnou léčbu.

projít na článek