Bouřky opět zaměstnaly hasiče v Moravskoslezském kraji 13.9.2023

Přes sedmdesát událostí museli hasiči likvidovat ve středu 13.9.2023. Jednalo se především o  čerpání vody ze zatopených sklepů a čištění komunikací od bahna v některých částech kraje byly spadlé stromy a větve. Nejvíce událostí se eviduje na Opavsku. Nejvíce zasaženou obci byla obec Třebom, ve které došlo v důsledku vysokých srážek vyletí koryta potoka a tím došlo k zatopení komunikace, sklepů a části domu. Celkem bylo zatopeno okolo 40 domů, na místě zásahu se během dvou dnů vystřídalo okolo 60 hasičů, kteří převážně odčerpávali vodu ze zatopených domů, sklepů, studní a čistily komunikace od bahna. [Spustit prezentaci] Článek Bouřky opět zaměstnaly hasiče v Moravskoslezském kraji 13.9.2023 se nejdříve objevil na SDH Strahovice.

projít na článek

Sběr šrotu pro tylovické hasiče v sobotu 29. října

TYLOVICE - Máte doma nepotřebný šrot a chtěli byste podpořit tylovické hasiče, kteří výborně reprezentují naši městskou část? V tom případě klikněte na  celý příspěvek .

projít na článek

Hasiči z Tylovic opět pořádají soutěž v rožnovském parku

Tylovjané, přijďte podpořit naše hasiče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

projít na článek

Ocenění českých lídrů

Naše tradiční a rodinná firma FERRMON, spol. s r. o. byla oceněna 2. místem v Moravskoslezském kraji v soutěži OCENĚNÍ ČESKÝCH LÍDRŮ 2019. Naše společnost je tímto oceněním velmi potěšena a je to oceněním nejen pro celou firmu, ale také pro celou n

projít na článek

Dětský den

Srdečně zveme všechny děti, rodiče i prarodiče na Dětský den, který se uskuteční 3.června 2023 v areálu sportovního hřiště v Senoradech. Můžete se těšit na soutěže, hry, bohaté občerstvení, skákací hrady, profi hasiče a ....možná i překvapení :)

projít na článek