Brankářské fotbalové vybavení

Fotbal je snad nejdostupnějším sportem na světě. Říká se, že ktomu, abyste si ho mohli zahrát, potřebujete akorát prostor, fotbalovou obuv a fotbalový míč. To je zcela jistě pravda vpřípadě hráčů pohybujících se vpoli. U fotbalových brankářů je to ale trochu jinak. Ti budou ke hře potřebovat také určité specifické vybavení, které je vlastní pouze [] The post Brankářské fotbalové vybavení first appeared on Fotbalový obchod.

projít na článek

Levné a levnější BU1 brankářské rukavice

Představujeme Vám BU1 bazar. Levnější BU1 rukavice za nižší cenu, které můžete využít na tréninky nebo zápasy v případě, že

projít na článek

Fotbalové míče

Fotbal je nejpopulárnějším sportem na naší planetě. Baví, budí vášně a všechny další emoce, a dokáže spojovat i rozdělovat lidi a celé národy. Fotbal se hraje opravdu všude. Jistě se na tom podílí i fakt, že kfotbalu je potřeba jediná věc: fotbalový míč.

projít na článek

Komuniké Komise rozhodčích po 28. kole F:L

Vyjádření Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky k utkáním 28. kola FORTUNA:LIGY 2022/2023. 

projít na článek

Komuniké ze zasedání VV FAČR ze dne 25. dubna 2023

Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky přijal na řádném zasedání v Praze dne 25. dubna 2023 následující závěry:

projít na článek

Představení Národní fotbalové strategie FAČR pro celé hnutí

Sportovně-technické oddělení Fotbalová asociace České republiky (FAČR) představuje Národní fotbalovou strategii (NFS) pro období let 2023 - 2027 také domácímu hnutí.

projít na článek