Břeclav chce ze zámku hotel

Břeclavský zámek by se v budoucnu mohl proměnit na hotel. Město už má hotový návrh studie proveditelnosti a také akční marketingový plán, jak ambiciózního cíle dosáhnout. Prostřednictvím agentury CzechInvest nyní hledá partnera, který by se s městem do přestavby pustil formou PPP projektu.

projít na článek

Prohlédněte si plány hotelu na zámku

Nahlédněte s námi pod pokličku plánů na přestavbu břeclavského zámku na hotel. Díky nákresům a vizualizacím si můžete představit možnou budoucí podobu areálu včetně rozvržení jednotlivých místností.

projít na článek

Uzavření pokladny MěÚ Břeclav

V pátek 29. září bude z technických důvodů uzavřena pokladna Městského úřadu Břeclav. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

2014 Kde jsme hráli?

Tabulka s uvedením všech vystoupení v roce 2014: Datum Vystoupení Místo 8.2.14 Koncert MLADÁ BOLESLAV Divadelní sál Domu kultury, Mladá Boleslav 19.4.14 koncert TELČ hotel Antoň 7.6.14 koncert Karviná Karviná 25.10.14 koncert BŘECLAV Břeclav B

projít na článek

Smuteční síň Břeclav

Soubor prefabrikátů pro interiérKašna Lavabo Realizace: 2018 Novostavba smuteční síně s kapacitou cca 120 míst, která nahradila tu dosavadní z roku 1965. The post Smuteční síň Břeclav appeared first on TVAR COM.

projít na článek

Souhrn informací k revitalizaci trati Břeclav - Znojmo

V této sekci si můžete stáhnout a přečíst dokument Revitalizace trati Břeclav - Znojmo, který zpracovali Ing. Ľubomír Beňák a Bc. Martin Svoboda. Revitalizace_trate_Breclav_Znojmo.pdf (548,6 kB) Spolek pro veřejnou dopravu na jihozápadní Moravě

projít na článek