Březnová Classic Show nabídne skutečné klenoty !

Již několik let mají návštěvníci Classic Show možnost prohlédnout si skutečné klenoty mezi historickými vozidly v České republice. Od svého prvního ročníku v roce 2010 se brněnská Classic Show vypracovala mezi nejrespektovanější výstavy veteránů v České republice. Classic Show klade velký důraz na řemesla spojená s renovací historických vozidel, návštěvníci proto mohou na jednotlivých stáncích obdivovat nejenom podivuhodnost tvarů a barev, ale také řemeslný um a vysokou profesionalitu práce českých renovátorů.

projít na článek

Závodní stroje na Classic Show Brno

Brno má u nás v oblasti motoristických akcí a závodů významné postavení. Při letošní Classic Show bude možno na několika stáncích spatřit závodní unikáty jak historické, tak jeden úplně nový s ještě vonící barvou.

projít na článek

Cropp Street Dance Battle nabídne v Ostravě jedinečnou show

Sobota 7. února 2015 bude v Ostravě patřit jedinečné taneční show, na které se představí nejlepší taneční skupiny z celé ČR. Svou účast však již přislíbili také tanečníci a tanečnice z Anglie, Rakouska a dalších evropských zemí.

projít na článek

Hesi - Start Box Classic

Hesi Start Box Classic Hnojivo Hesi Start Box Classic - Hesi Start Box Classic je kompletní sada hnojiv a doplňků pro začínající pěstitele v půdě a půdních substrátech. V sadě naleznete tyto produkty: 1 l Hesi Bloom Complex 1 l Hesi Phosporus plus

projít na článek

Vítězem premiérovém The Most CLASSIC se stala krásná Alfa Romeo

Klasické automobily, soutěžní jízdy pravidelnosti, poutavé přednášky a skvělá atmosféra charakterizovaly premiérový ročník The Most CLASSIC, který se na mosteckém autodromu konal tuto sobotu.

projít na článek

Objednávka Classic WiFi

[contact-form-7] Článek Objednávka Classic WiFi se nejdříve objevil na Brnet.

projít na článek