Brighton 1:2 Chelsea: Cucurella padouchem - a je něco, co Palmer nedokáže?

Chelsea pokračovala v dobrém vstupu do sezóny a ve středu večer vyhrála na Amex Stadium 2:1 nad Brighton Hove Albion. Góly Colea Palmera (koho jiného?) a Christophera Nkunkua stačily svěřencům Mauricia Pochettina k tomu, aby získali všechny tři body a posunuli se na šesté místo v tabulce Premier League s jedním zápasem k dobru.

projít na článek

Preview: Brighton vs. Chelsea

Oživená Chelsea, která usiluje o návrat do evropských pohárů, cestuje ve středečním utkání Premier League na hřiště týmu Brighton Hove Albion, který truchlí nad vlastními evropskými ambicemi. Blues o víkendu triumfovali 3:2 v souboji s Nottinghamem Fore

projít na článek

Rozdelenie moci v Chelsea

Chýry o rozdelení moci medzi americkými investormi Chelsea kluboví funkcionári silne popreli. Špekuluje sa, že Chelsea vymenuje nového predsedu, ktorý nahradí kritizovaného Todda Boehlyho v roku 2027.

projít na článek

Zostavy: Chelsea vs. Bornemouth

Pred nami je posledné 38.kolo tohtoročnej Anglickej Premier League pre rok 2023/2024. A hráči Chelsea privítaju na svojom štadióne hráčov Bournemouthu. The Bleus potrebujú dnes aspoň remízu aby sa kvalifikovali do Konferečnej ligy.

projít na článek

Todd Boehly sa úprimne vyjadruje k súčasnej situácii v Chelsea

Majiteľ Chelsea Todd Boehly teraz úprimne vyjadril svoj názor na to, čo sa momentálne deje na Stamford Bridge.

projít na článek

Bacary Sagna verí vychádzajúcej hviezde Chelsea

Bývalý obranca Arsenalu a Manchestru City Bacary Sagna verí, že Malo Gusto z Chelsea má potenciál stať sa najlepším pravým obrancom v Premier League.

projít na článek