Brněnská diecéze má nového kandidáta svěcení

Podzimní čas v olomouckém Arcibiskupském kněžském semináři bývá tradičně časem, kdy někteří bohoslovci přijímají mezi kandidáty svěcení. V letošním roce se tak stalo v neděli 6. listopadu. Brněnský otec biskup Pavel Konzbul přijal při dopolední mši svaté mezi kandidáty svého bohoslovce Lukáše Janouška. Jedná se o důležitý okamžik v rámci seminární formace každého bohoslovce a my máme z této slavnosti velkou radost. Vyprošujeme spolubratrovi Lukášovi hojnost Božího požehnání a vytrvalost do dalšch formačních let. Článek Brněnská diecéze má nového kandidáta svěcení se nejdříve objevil na Arcibiskupský kněžský seminář.

projít na článek

Jáhenské svěcení

Daniel Vychodil, absolvent naší školy, si Vás dovoluje pozvat na jáhenské svěcení. V sobotu 15. června v katedrále sv. Václava v Olomouci.

projít na článek

Olomoucký seminář čeká změna na pozici rektora

Ve vedení Arcibiskupského kněžského semináře v Olomouci (AKS) dojde v následujících měsících ke změně. Na pozici rektora semináře po šesti letech služby skončí P. Pavel Stuška a novým rektorem se od 1. července 2023 stane P. Vít Hlavica. Na změně ve veden

projít na článek

Vše nejlepší do nového roku (PF 2024)

Přejeme všechno nejlepší do nového roku, plný kamion zdraví, hodně štěstí, rodinnou pohodu...

projít na článek

Hledáme nového kolegu konzultanta pro informační systém QI

Tak tahle parta hledá nového kolegu konzultanta (juniora) pro informační systém QI. Hledáme někoho, kdo:  je komunikativní, rád prozkoumává nové věci a jen tak něco ho nevyvede z míry,  je ochotný naslouchat a nechat se vést a díky tomu se naučit spou

projít na článek

Týdenní žurnál: #28: Design nového webu–téměř hotov! Jak bude vypadat?

Záznam z týdne 20.–26. 2. 2023. Prodejní stránka nového osobního webu. Co všechno na webu bude? Jak bude vypadat vizuál?

projít na článek