Brousek TAIDEA na zubaté ostří a háčky VYPRODÁNO

- diamantový brousek na zubaté ostří s pouzdrem - nastavitelná délka brusné tyčinky - hliníkové pouzdro v podobě propisky (s klipsou) - rozměry 10x140 mm

projít na článek

240 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen hrubé zrnitosti na základní přebroušení tupého ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

1500 brusný kámen TAIDEA

Kvalitní brusný kámen střední zrnitosti na přebroušení již vytvarovaného ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

3000 brusný kámen TAIDEA

Kvalitní brusný kámen jemné zrnitosti na doleštění již nabroušeného ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Kombinovaný 3000/8000 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

- kvalitní kombinovaný obtahovací kámen za přijatelnou cenu - 2 stupně hrubosti (zrno): 3000 a 8000 - určeno k postupnému leštění již nabroušeného ostří - rozměr kamene: 180x60x27 mm - vyrobeno z Korundu (oxid hlinitý)

projít na článek

Kombinovaný 600/2000 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen o dvou středních zrnitostech. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek