BUBBLE WINE FESTIVAL 27. 5. 2023

Champagne, Cava, Franciacorta, Crémant, Prosecco, Sekt and Music Poslední sobotu v květnu areál Svatováclavské vinice a Richterovy vily na Pražském hradě přivítá milovníky šumivých vín. Návštěvníci venkovní akce, budou mít možnost na jednom místě porovnat šumivá vína v nejrůznějším stylu a provedení z různých zemí a různé technologie výroby. To vše v doprovodu muziky s výhledem na nejkrásnější části Prahy. V celém areálu bude nabízena doplňková gastronomie hodící se k šumivým vínům. Zveme vás do světa bublin! Přidejte se k události na Facebooku. Zastoupení hlavních typů šumivých vín: Champagne, Cava, Corpinat, Prosecco, Cremant, Franciacorta, Sekt Vystavovatelé budou rozmístěni na terasách po celém areálu vinice a Richterovy vily. KDY: sobota 27. 5., 12.00 – 20.00 hod KDE: v areálu Svatováclavské vinice na Pražském hradě, Staré zámecké schody 6, Praha 1 (https://mapy.cz/s/cubulucoca) VSTUPNÉ: Základní vstupné činí 250 Kč (zahrnuje vstup a skleničku). Vstupenky se kupují až na místě, je možné platit hotově i platební kartou. Žeton (40 Kč) oficiální platidlo k nákupu degustačních vzorků a doplňkové gastronomie. Žetony je možno dokupovat libovolně během akce u vstupů do areálu nebo u prodejců žetonů. Zbylé žetony nelze směnit zpátky za peníze. Žetony se prodávají pouze ve štočku (obsahuje 10 žetonů) za 400 Kč. Degustační žetony je možné zakoupit hned na vstupech nebo na označených místech v areálu vinice.

projít na článek

Bubble precision

Nikdy nebylo tak snadné hrát bubble shooter, jako v této hře. Ve hře se nachádzí křivka s předpovědí dopadu. The post Bubble precision first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Bubble shooter extreme

Extrémně návyková a rychlá bubble shooter hra s bombami. Bomby postupují velmi rychle, takže nebudete mít ani minutu k relaxaci. Jsi dost dobrý, na nejlepší skóre? The post Bubble shooter extreme first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Bubble Fruit tail

Barevná střílčka bublin s příjemnou hudbou a bonusy! The post Bubble Fruit tail first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Bubble Girl

Střílej bubliny a vytvářej skupiny 3 nebo více bublin stejné barvy k jejich odstranění ze hry. Odstraň všechny bubliny k postupu do další úrovně. The post Bubble Girl first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Just Another Bubble shooter

Extrémní a rychlá bubbleshooter hra. The post Just Another Bubble shooter first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek