Budějovice opraví sportovní halu, zpřístupní ji i vozíčkářům

V březnu uplynou dva roky od chvíle, kdy definitivně skončil projekt Multifunkčního centra Dlouhá louka, které mělo nahradit současnou českobudějovickou sportovní halu. Tu nyní čeká oprava střechy za téměř 10 milionů korun a vedení krajského města mezitím chystá nové moderní sportoviště mezi sídlišti Máj a Vltava.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 28.9.2023
projít na článek

Sportovní dioptrické brýle z grilamidu

Sportovní ochranné brýle Sportovní ochranné brýle se systémem proti zamlžování čoček. Sportovní ochranné brýle vel.49, barva stříbrná Produkt ID: []

projít na článek

Nakupujeme oblečení na eBay: Sportovní oblečení

Pokud máte duši sportovce, měli byste zbystřit. Chystáme se vám totiž prozradit, jak na eBay najít pohodlné sportovní oblečení a sportovní pomůcky za fantastické ceny!

projít na článek

Hledáme nové hráčky a hráče

Házenkářský oddíl Sokol Měnín hledá do svých řad nové hráčky a hráče. Desítky let tradice, výborné zázemí, zkušení trenéři a rodinný přístup z nás dělají skvělou volbu pro start házenkářské kariéry mladé sportovkyně nebo mladého sportovce. Nábor probíhá p

projít na článek

Odčinit vzniklou škodu lze opravou, nebo peněžitou náhradou. Co a kdo o tom rozhoduje?

Volí způsob odškodnění škůdce, nebo poškozený? Co když škůdce opraví věc i přes nesouhlas poškozeného? Kdy poškozenému zůstává opravená věc i peníze a kdy naopak musí zaplatit poškozený škůdci?

projít na článek

Jarní speciál: SPORTOVNÍ OBLEČENÍ

Hola hola, jaro volá! S teplým sluníčkem máme všichni chuť něco se sebou začít dělat a pustit se do nějakého sportu. Tak proč ne? Vybrali jsme pro vás perfektní sportovní oblečení!

projít na článek