Buggyra Racing zahájila netradičně sezónu v seriálu Carbonia Cup

Start závodní sezóny 2020 i první ostré kilometry ve svých závodních strojích si odbyli jezdci týmu Buggyra Racing netradiční účastí v seriálu Carbonia Cup. Na startovním roštu se seřadily hned čtyři závodní speciály z řad Buggyry. Dvě Lamborghini Huracan SuperTrofeo Evo, pilotované Bronislavem Formánkem a Ladislavem Dvořáčkem, Mercedes AMG GT3 Evo s Davidem Vršeckým a Renault Clio Cup v rukou Yasmeen Koloc.

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek

Buggyra Racing před sezonou 2019!

V roudnickém zázemí týmu Buggyra Racing je v posledních dnech nebývale rušno. Sešlo se zde ve stejnou chvíli celkem 10 závodních speciálů, které je potřeba připravit na novou závodní sezonu, která startuje již za pár týdnů. Jak práce probíhají se můžete p

projít na článek

ROZHOVORY JEZDCŮ FORMULOVÝCH VOZŮ SERIÁLU CARBONIACUP 2019

Rozhovory s jezdci formulových vozů seriálu Carbonia cup 2019 - Radkem Polákem (LUTOPOL Racing Team) - Janem Riegerem (Rieger Motorsport) - Tomášem Mohelnickým (Racing Engineering)

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na novou sezonu

K premiérovému testování tahačů dorazil v pátek 24. března na velký závodní okruh mosteckého autodromu roudnický tým Buggyra. Vylepšenou techniku si vyzkoušel Adam Lacko pod dohledem šéfkonstruktéra týmu Davida Vršeckého.

projít na článek