Buggyra Ultimate Dakar opět na trati

Dva měsíce po prvním společném a úspěšném zakončení rallye Dakar se Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík chystají zpět za volant svého speciálu Hummer H3 EVO, který byl po návratu z dakarské rallye téměř kompletně přestavěn. Posádka Buggyra Ultimate Dakar se zúčastní závodu Duna Aszfalt Cup, zahajovacího kola FIA Central Europe Zone Trophy a Mistrovství Maďarska, který se koná v maďarském Bugaci, 18. - 20. března 2016.

projít na článek

Buggyra Ultimate Dakar je zpět

Po téměř třech týdnech se v úterý 19. ledna vrátila posádka Buggyra Ultimate Dakar, Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík, zpět do České Republiky. Tomáš a Pavel, kteří s vozem Hummer H3 EVO dokončili svůj první Dakar na 46. pozici, byli plní emocí a zážitků,

projít na článek

Výjimečná šance pro posádku Buggyra Ultimate Dakar

Cross-country rallye Baja Aragon 2016, bude pro Tomáše Ouředníčka a Pavla Vaculíka znamenat předěl v jejich společné soutěžní kariéře. Nejtradičnějšího podniku Světového poháru se posádka Buggyra Ultimate Dakar zúčastní v kabině vozu Ford Ranger Dakar spo

projít na článek

Ouředníček a Vaculík úspěšně dokončili rallye Dakar 2016

Tým Buggyra Ultimate Dakar, Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík, úspěšně zakončil rallye Dakar 2016. V poslední etapě mezi městy Villa Carlos Paz a Rosario zajela posádka se svým Hummerem H3 EVO 41. nejrychlejší čas a v celkovém pořadí jí náleží 47. příčka.

projít na článek

Ultimate Dakar vyráží do polských písků

O nadcházejícím víkendu čeká první start nově vytvořený Ultimate Dakar team. Tým je sice nový, ale posádka je fandům poměrně dobře známá. Pilotem je člen historicky nejúspěšnější české posádky na Dakaru v kategorii osobních automobilů Tomáš Ouředníček.

projít na článek

Buggyra zbrojí na Dakar

Zatímco trucková sekce drtí na okruzích konkurenci, probíhají v Buggyra Technology Centru poslední přípravy na Rally Dakar, která se podle veškerých dostupných informací uskuteční podruhé v řadě na území Saúdské Arábie.

projít na článek