BUGGYRU ČEKÁ DALŠÍ VELKÁ PREMIÉRA - 12H VE SPA-FRANCORCHAMPS

Letošní sezona je pro tým Buggyra ZM Racing plná nových výzev. Jednou z nich je víkendový start v seriálu vytrvalostních závodů 24h Series. A kde jinde začít novou kapitolu, než na legendární trati? A tou belgické Spa-Francorchamps bezesporu je.

projít na článek

Radost a smutek ve Spa-Francorchamps.

Čtvrté kolo DrexlerOva poháru formule se konalo ve Spa-Francorchamps, Ardeny, Belgie. Také zde pokračoval duel o titul ve formuli 4 mezi Patrikem Schoberem a Maďarem Benjaminem Bertem.

projít na článek

SPA-FRANCORCHAMPS - 11. závod seriálu GP F1

Před letní přestávkou navštívily týmy formule 1 nejpomalejší okruh v kalendáři, kterým je maďarský Hungaroring. Nyní pro změnu zavítají na jednu z nejrychlejších tratí vůbec – Spa-Francorchamps. Na úpatí Arden Pirelli přiváží dvě nejtvrdší směsi ze svého

projít na článek

BUGGYRU ČEKÁ NÁVRAT DO ZRÁDNÉ POUŠTĚ EMPTY QUARTER

Buggyra ZM Racing s pilotkou Aliyyah Koloc se vrací ve speciálu Can-Am DV21 do terénu. V neděli 26. února ve Spojených arabských emirátech začíná prologem Abu Dhabi Desert Challenge, kterou o pět dní později zakončí slavnostní příjezd na pódium.

projít na článek

Dvě vítězství pro Lacka a další double pro Buggyru

Trucková sezóna týmu Buggyra Zero Mileage Racing pokračovala na okruhu ve španělské Jaramě. I přes covidová omezení se jednalo o velmi úspěšný závodní víkend.

projít na článek

PHOENIX RACING ZVÍTĚZIL V BOJI O VÍTĚZSTVÍ HANKOOK 12H SPA

PREMIÉRA BUGGYRY VE VYTRVALOSTNÍCH ZÁVODECH SKONČILA PŘEDČASNĚ Tým Phoenix Racing zvítězil v závodě Hankook 12H SPA-FRANCORCHAMPS 2022 po senzačním souboji s CP Racing a WTM Racing. Při rozdílné palivové strategii si Audi R8 LMS GT3 EVO II týmu Phoenix R

projít na článek