Bulharsko: Bioveta účastníkem semináře ve městě Sandanski

Dne 31.5.2024 proběhl seminář ve městě Sandanski, které se nachází na bulharsko-řeckém pomezí a údajně se zde narodil thrácký gladiátor Spartakus.

projít na článek

Bioveta - edukační semináře ve Vietnamu

V srpnu uspořádala Bioveta v Hochiminhu a Hanoji dva velké semináře týkající se zejména problematiky parvovirových onemocnění. Oba semináře byly současně využity k prezentaci našich produktů, které jsou ve Vietnamu registrovány.

projít na článek

Bioveta na semináři v Dubaji

7. března se Bioveta zúčastnila semináře, který se konal v Dubaji a prezentovala tam své psí vakcíny.

projít na článek

Bioveta bodovala na Velké ceně Olomouce

Ve dnech 11.–14. července 2019 proběhl ve městě Olomouc další ze závodů Českého skokového poháru. Závodu se zúčastnila i stáj Bioveta, a. s. a podařilo se jí získat pěkné umístění.

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta na veterinárním semináři v Bulharsku

Ve dnech 18.–20. 4. 2019 se v Bulharsku, v univerzitním městě Stara Zagora, uskutečnil další seminář organizovaný praktickými veterinárními lékaři ze skupiny VVC (Virtual Veterinary Community), na jehož konání se jako jeden z hlavních sponzorů podílela i

projít na článek