Bydlení v Praze je lákavé. Čerpejte z výhod městského života i vy

Bydlení v Praze má mnoho nesporných výhod. Mezi ty nejviditelnější patří bezpochyby dostupnost veškerých služeb, možnosti kvalitního kulturního vyžití a v neposlední Read More... The post Bydlení v Praze je lákavé. Čerpejte z výhod městského života i vy appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Stavební společnosti v Praze

Pokud hledáte bydlení vhlavním městě a toužíte po novém a útulném prostředí, tak jste tu správně. Ukážeme vám, jaké společnosti Read More... The post Stavební společnosti v Praze appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Jaké je bydlení na Ostravsku?

Jaké je bydlení na Ostravsku a Karvinsku? Co říkají zkušenosti jednoho ztamních obyvatel na pracovní, kulturní a sociální oblast žití? Read More... The post Jaké je bydlení na Ostravsku? appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Máte nemovitost v Praze a nevíte, co sní?

Profesionální firmy vám s tím mohou pomoci. Zajistí za vás propagaci vaší nemovitosti a postarají se také o profesionální služby, jako Read More... The post Máte nemovitost v Praze a nevíte, co sní? appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Pražská adresa je prestižní, nebudete se tu nikdy nudit

V Praze se žije dobře, tuto premisu snad ani nelze nikterak zpochybnit. Pokud tu chcete žít také, nic vám nebrání. Možná Read More... The post Pražská adresa je prestižní, nebudete se tu nikdy nudit appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

KOLÍN POZEMEK U ROZHLEDNY VODÁRNA

Pozemek o výměře 724 m2 ve velice vyhledávané a oblíbené části Kolína u Vodárny. Parcela je dle územního plánu evidována v kategorii B2 nízkopodlažní bydlení městského typu. Hlavní funkcí lokality je budoucí bydlení v rodinných domech, dvojdomech a řado

projít na článek