Byl jsem plný ibuprofenu, řekl Vabroušek...

Železný muž Petr Vabroušek potřinácté v řadě dokončil slavného havajského ironmana. Kvůli zranění ramene a zad ale do závodu startoval s velkou dávkou ibuprofenu v těle. I přesto porci 226 kilometrů v náročných podmínkách dokončil a v elitní světové konkurenci nakonec doběhl na 34. místě. Po závodě se vrátil domů, kde bude rehabilitovat a připravovat se na ironmana na Floridě, který ho čeká za čtyři týdny.

projít na článek

Vabroušek dokončil legendárního ironmana na Havaji

Ironman v překladu znamená železný muž a český triatlet Petr Vabroušek opět dokázal, že k němu toto přirovnání patří jako k velbloudovi hrby. Potřinácté v řadě dokončil legendární závod na Havaji, který je mistrovstvím světa v ironmanu a obsadil 34. místo

projít na článek

Vabroušek kraloval ironmanu v Izraeli

Český triatlet Petr Vabroušek zářil na Isramanovi, ironmanu konaném v izraeleském městě Eilat. V hodně náročném závodě nenašel přemožitele a na úvod sezony potvrdil skvělou formu.

projít na článek

Triatlonista Vabroušek se léčí po srážce s autem

Český ironman Petr Vabroušek se zotavuje z nehody, při které ho v tréninku srazilo auto a skončil ve zlínské nemocnici. Přesto, že ještě není úplně fit a bolavá místa ho limitují, plánuje v neděli odletět na Havaj, kde se 13. října koná mistrovství světa.

projít na článek

Fenomén Vabroušek pošestnácté ovládl Moraviamana

Železný muž Petr Vabroušek ovládl už pošestnácté závod Moraviaman v Otrokovicích, který byl třetím dílem seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Ženám v ironmanském závodě vládla stylem start – cíl Petra Krejčová.

projít na článek

Zemětřesení, obří liják i těžký pád.

Popatnácté v řadě se český triatlet Petr Vabroušek postaví na start legendárního ironmana na Havaji. Kdyby někdo čekal, že pro nejlepšího českého Železného muže bude tento závod prakticky rutinou, byl by na omylu. Naopak. Havajský ironman prý nikdy nezevš

projít na článek