Byla jednou malá holčička ...

... narodila se ona, potom její další sestry. Společně vyrůstaly s láskou. Vyrůstaly v úplné rodině, to znamená s maminkou a tatínkem. Avšak v životě se stává, že si jejich rodiče již neměli co říci a rozešli se. Jak bylo holčičkám? Zeptal se jich někdo, jak se ony cítí? Jaké mají přání a touhy?

projít na článek

Malá dávka roztomilosti :-)

A tady jsou naše krásné přírůstky . Chlapeček po Lincoln z Kasandry Holčička po Toohey van de Reesterhof Z a z La Coridy Daří se jim dobře, stejně tak jejich maminkám. A nebojte, ještě máme další, ale ty ukážeme později .

projít na článek

Od rodičů .

Mil Bezinko, chtěla bych ti moc poděkovat.Poděkovat za naději,kterou ve mě tv př tomnost vyvolala.Naplnila mě klidem a jistotou,že až bude na e holčička dostatečně velk ,budu ji moci s l skou a důvěrou půjčit na opatrov n tobě.Jsem ťastn ,že i v na

projít na článek

Kc Reg Red Toy Pudls Zdravotně testováno

Mám k dispozici úžasný vrh štěňat červených toy pudlů Kč Registrovaná jedna holčička a kluk.Maminka je Nugget náš červený toy pudl kc reg a tatínek je Rupert náš červený toy pudl kc reg oba jsou rodinní mazlíčci s vynikající přátelskou povahou. Oba byli d

projít na článek

VRH "C"

2.5.2014 se narodila skinny morčata ( 3 kluci a jedna holčička ). Více informací v sekci prodej.

projít na článek

VRH "H"

Dne 17.10.2014 se nám narodila " H-čková " miminka. Samička AGÁTA SKINNY Z VESNIČKY, sameček X-SHAN DARRE ISOBELL ( šampión ČR ). Narodilo se 5 kluků a 1 holčička.

projít na článek