Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), petržel, pepř, paprika, oregano, rozmarýn, sůl, bylinky, cibule Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.................25 Kč Kořenka 80 ml - 30 g............................................42 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 200 g...........148 Kč Kořenka 600 ml - 200 g......................................198 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište, prosím, do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení!
Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet
Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel a pomazánek. Hodí se i ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa. Složení: petržel, cibule, medvědí česnek, oregano, paprika, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 6
Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel a pomazánek. Hodí se i ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa. Složení: petržel, cibule, medvědí česnek, oregano, paprika, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 6
Bylinka s lehkou vůní a chutí česneku. Výborně se hodí do pomazánek, bylinkových másel, nebo čerstvých sýrů. Můžeme ji přidat i do nádivek nebo mletých mas. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 5 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 8 g.....
Bylinka s typickou vůní se používá nejčastěji do brambor nebo polévek. Lze ho použít i do bylinkových másel nebo do salátových zálivek. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 7 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 10 g.........................