Byt 1+kk na prodej, Brno / Zábrdovice, ulice Francouzská

Cena: 2 999 000 Kč, Nabízíme k prodeji útulný podkrovní ateliér 1+kk v Brně – Zábrdovicích, na ulici Francouzská, jen kousek od centra města. Byt o velikosti 22 m 2 se nachází v posledním patře s výtahem a nabízí jedinečnou atmosféru podkrovního bydlení. Součástí je praktický kuchyňský kout a koupelna se sprchovým koutem. Díky své lokalitě je byt ideální volbou pro ty, kteří chtějí být v blízkosti centra Brna, s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. Vhodný jak pro vlastní bydlení, tak i jako investiční příležitost. Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu v oblíbené brněnské lokalitě!

projít na článek

Stoupání rozhodne 3. ročník Brno - Mikulov - Brno

Poslední dny zbývají do startu 3. ročníku jednorázového závodu Brno - Mikulov - Brno. Závodit se bude na osvědčené trati s mnoha stoupáními. BMB svým profilem připomíná slavné ardenské klasiky, zejména v závěrečných 60 kilometrech.

projít na článek

České a zahraniční hvězdy na startu Brno - Mikulov - Brno

28 týmů z Česka a zahraničí je přihlášeno k závodu Brno - Mikulov - Brno. Kompletní česká špička se utká s celky z Polska, Rakouska, Slovinska, Itálie, Slovenska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Litvy a Izraele.

projít na článek

Prodej lékárny Brno venkov

Prodáme menší zavedenou lékárnu v přímé blízkosti Brna. Vhodné pro farmaceuty se zájmem o vlastní lékárnu.

projít na článek

Mc Donalds Brno Morávka

Restauraci Mc Donald's Brno Morávka najdete na adrese Heršpická 7 - M Palác, Brno, 639 00

projít na článek

Mc Donalds Brno Tři kohouti

Restauraci Mc Donald's Brno Tři kohouti najdete na adrese Masarykova 32, Brno, 602 00

projít na článek