Byt 2+1, 85 m2, první patro Čelechovice na Hané

*** P R O N A J A T O *** K pronájmu velmi pěkný a prostorný byt s dispozicí 2+1 a obytnou plochou 85 m2, který se nachází v 1. patře (2. NP) bytového cihlového domu v obci Čelechovice na Hané (5 km od Prostějova). Dispozice: vstup prostorná chodba samostatné WC koupelna s vanou kuchyně s velkým (obývacím) pokojem druhý pokoj (ložnice). K bytu náleží velký sklep (20m2) v suterénu budovy. Byt má vlastní ústřední vytápění plynový kotel s rozvody do radiátorů. Okna plastová se žaluziemi, kuchyňská linka se spotřebiči (myčka, sporák, digestoř), v koupelně vana a prostor na pračku (příp. sušičku), podhledy SDK s bodovým nebo LED osvětlením, podlahy dřevěné parkety (pokoje a kuchyně) a dlažba (koupelna a WC). Možno ponechat nábytek, který je vidět na fotografiích. Nájemné 10.000,-Kč/měs. + zálohy na energie a služby, kauce 20.000,-Kč, provize RK 10.000,-Kč. Pronajímatel si vyhrazuje právo pronajmout byt pouze solidním a zodpovědným nájemcům s trvalým a prokazatelným příjmem. Byt je volný ihned.The post Byt 2+1, 85 m2, první patro – Čelechovice na Hané first appeared on ERA Reality.

projít na článek

V pondělí 4.7. v Náměšti na Hané na festivalu Zahrada

V pondělí 4.7. mě uslyšíte a uvidíte na festivalu Zahrada v Náměšti na Hané. Hraju odpoledne na scéně Zámek, pro jistotu píšu že ve 14:30, ale může to být i později, mrkněte prosím na rozpis přímo na místě.

projít na článek

Pronájem bytu 3+1, 130m2 + malý balkon do vnitrobloku, 4. patro s výtahem. Bubeneč, ul. Terronská, Praha 6

Pronájem bytu 3+1, 130m2 + malý balkon do vnitrobloku, 4. patro s výtahem. Lokalita Bubeneč, ul. Terronská 49, Praha 6, je vyhledávaná pro svou polohu u linek MHD, dvě stanice ke stanici metra A, Dejvická. Ale i v blízkosti zeleně pražské Stromovky a břeh

projít na článek

Recky II #14 (host: Čurby, Obscene Extreme) Scorched Earth, Ravenoir, Suché patro, Verpa, D Wright

Mým dnešním hostem je Miloslav Čurby Urbanec, pořadatel festivalu Obscene Extreme, velký fanda fotbalu a cestování. Tohle všechno, a možná i něco navíc, probereme v rozhovoru, který je zatím v historii Recek ten nejdelší. Čurby vypráví rád a navíc má opra

projít na článek

Pozvánka Zahradní

Na festivalu Zahrada 2009 v Náměšti na Hané se můžeme setkat v pátek 3.července. Od 14.00 začíná na scéně Zámek sólový písničkářský Linhartův, od 16.00 na scéně Kaplička pak recitál Majerovek.

projít na článek

V Náměšti na Zahradě

Na festivalu Zahrada 2010 v Náměšti na Hané mě můžete potkat na scéně Zámek v pondělí 5.7. tak někdy kolem 11.30. Kompletní Majerovky pak ve 13.30 na scéně Kaplička.

projít na článek