Byt 2+1 v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+1 v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v II. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a zahrady. Vstup do domu je ze zahrady za domem přes prostornou verandu, odkud vede schodiště k jednotlivým bytům. Zahrada poskytuje soukromí díky živým plotům a stromům a také možnost relaxace v nově postavené pergole. Na zahradě jsou vzrostlé stromy – ořech, třešeň, švestka a meruňka. Cena pronájmu je 14 000 Kč plus DPH, služby 4 000 Kč. Kauce 28 000 Kč. Provize za zprostředkování 14 000 Kč. Byt je částečně vybaven. Doporučuji prohlídku.The post Byt 2+1 v RD s velkou zahradou first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Byt 2+kk v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+kk v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v I. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek

Újezd u Průhonic, Praha - 69,000

Moderní rodinný dům s velkou zahradou nedaleko Milíčovského lesa. Bedrooms: 5Bathrooms: 3

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

GOLČUV JENÍKOV RD S VELKOU ZAHRADOU

Nabízíme rodinný dům s velkou zahradou, garáží a kolnou, který lze upravit na dvougenerační bydlení či v něm zbudovat dvě bytové jednotky. Dvojpodlažní dům se nachází na pozemku o velikosti 1.018 m2 a jeho užitná plocha činí 160 m2. V přízemí domu se nach

projít na článek