Být poslanec je horší, než uklízečka, ministr taky není nic extra

Job snů v roce 1967? Jednoznačně to byl ministr. Jak si stojí letos? Jenom o trošičku lépe než uklízečka, absolutně nejhorším povoláním je poslanec. A co rozhoduje o prestiži povolání? Peníze? Možná byste se divili, ale příjmy jsou skoro nejméně důležité – podstatnější jsou znalosti, které v daném povolání potřebujete, to, nakolik je profese důležitá pro nás ostatní a zodpovědnost, která na lidech v zaměstnání leží. Podklad k přemýšlení pro studenty SŠKK: Více o prestiži manažerů, novinářů, prodavačů, ale o jiných souvisejících tématech můžeme diskutovat ne dnešní hodině. Prostudovat si můžete také tiskovou zprávu Centra pro výzkum veřejného mínění o Prestiži povolání. Zajímavý je také žebříček časopisu Forbes, podle něhož nejšťastnější jsou ve své profesi duchovní a nejvíce svoji práci nenávidí šéfové ajťáků. Více najdete v článku Nejvíc svou práci nenávidí ředitelé IT, ukázal průzkum. Nejspokojenější jsou duchovní, který zveřejnil iHNed.cz.

projít na článek

Pivovarský dům Ostrava

Dnes přijela 3 piva z Pivovarského domu v Ostravě. Dříve taky známý jako pivovar Qásek. Extra hořká 11%, Ale 11% a IPA 14%. The post Pivovarský dům Ostrava appeared first on Pivotéka PivoŇka.

projít na článek

Pacific XTR Grip x3

Vynikající extra suchý a extra měkký overgrip, oficiální overgrip ATP a WTA turnajů, speciální semišový povrch, absorbce vlhkosti do spodních vrstev overgripu - vytváří stálý pocit suchého držadla, vysoký komfort a cit pro raketu Tloušťka 0,55 mm.

projít na článek

Zakrývací plachta extra silná 4x5m

Zakrývací plachta extra silná. rozměr 4x5 m tloušťka cca 0,035 mm

projít na článek

Nové extra létavé mantóny

Od prosince 2021 nově naskladňujeme prémiové mantóny s vyšší váhou, vhodné pro náročnější tanečnice, které hledají ty nejlepší letové vlastnosti. Skladové zásoby se obměňují někdy na denní bázi, tak občas koukněte, co máme. The post Nové extra létavé mant

projít na článek

Jak zlepšit své vnímání.

Jste muž a už dlouho přemýšlíte, jak vylepšit váš sexuální život. Ze záživného sexu plného romantiky a nadšení se stala denní rutina, která vás ani vaši partnerku nebaví. Nebo si partnerka stěžuje, že váš sexuální výkon už není tak dlouhý a kvalitní. Všec

projít na článek