Být štíhlá a bez práce

Která žena by netoužila po splnění tak „nemožného“ přání? Pochopitelně, že je to právě ženské publikum, které si potrpí na tom, aby vypadaly báječně a atraktivně za všech podmínek a v každém věku. Někdy však nestačí pouze to, že se o to snažíte a je potřeba odhodlat se ke krokům, které by vám k vaší kráse ještě pomohly. Zkrášlování u lékaře Není žádnou výjimkou, pokud se žena odhodlá k tomu, navštívit plastickou chirurgii, která by přispěla trochou medicíny k tomu, aby byla krásnější a štíhlejší. Největší prioritou žen je mít vysněnou postavu – tedy štíhlou od paty až k hlavě. Ne vždy se však tento cíl podaří ženám doladit k dokonalosti a mnohdy jsou odkázané na to, vyzkoušet i zdravotní kroky, které jim pomohou k lepšímu vzhledu. Nejoblíbenější procedurou je liposukce – tedy odsání tělesného tuku z míst, která jsou nejvíce obklopena jeho množstvím. Tato metoda se provádí už několik let a nutno podotknout, že je zcela neškodná. Nejčastěji se ženy zaměřují na jejich nohy, a to konkrétně na oblast stehen a zadku, které se považují za nejvíce problémové partie. V oblibě je i liposukce břicha, zejména po porodu nebo i v případě, že rapidně zhubnete a na vašem břiše vám zůstane nevzhledná povislá kůže. Není žádnou ostudou odhodlat se k zdravotním zákrokům, které by nám pomohly nejen z estetické stránky, ale i ty zdravotní, kdy se zbavíme přebytečného tuku, který v našem těle nemá co pohledávat. Rizika a finanční situace Každý zásah do lidského organismu, který je prováděný pod narkózou a na operačním stole, představuje určitá rizika. O tom není pochyb a každý pacient by o nich měl vědět a řádně je prodiskutovat s jeho lékařem. Zpravidla však odstranění podkožního tuku z vašeho těla nepřestavuje žádné velké riziko a považuje se za bezproblémovou a snadnou operaci, která přináší báječné výsledky a léčba po zákroku se obejde bez komplikací. Pokud se však do tohoto kroku rozhodnete jít a pokládáte to za jedinou šanci k tomu, jak se dopracovat k štíhlejší a tím pádem i krásnější figuře, musíte se připravit na finanční zátěž, kterou tento zákrok představuje. Je známo, že se nejedná o levnou záležitost a žádná pojišťovna vám na liposukci nepřispěje. Je tedy dobré, mít nějaké peníze bokem nebo si jich jednoduše našetřit. Článek Být štíhlá a bez práce se nejdříve objevil na Rasheeba.

projít na článek

Únor v 6.A

6.A si v měsíci únoru stihla v rámci předmětu Digitální technologie vyzkoušet práci se stavebnicí. Učili se tak procvičování manuálních technik a propojení vzájemné komunikace mezi sebou. Hodina nám utekla tak rychle, že se nám ani nechtělo končit.

projít na článek

Katka, 38 let, Praha 10

Ahoj. Jmenuji se Katka. Jsem divoká štíhlá drobná blondýnka, která ma ráda výzvy. Chceš si užít vášnivý večer? Se mnou se určitě nudit nebudeš! Přiveďme se společně na vrchol!

projít na článek

Lili, 18 let, Most

Ahojky jmenuji se Lili , zvu te k sobě do mého luxusního privatku, je mi 18 let a jsem stihla,malá blondýnka s dlouhými vlasky. Prsa mám ve velikosti 3 a jsou fakt nádherný a věř mi, užší holku si nešukal ;) Těším se na neodolatelné chvilky s tebou ;).

projít na článek

Lili Privat Praha, Most

Ahojky jmenuji se Lili , zvu te k sobě do mého luxusního privatku, je mi 18 let a jsem stihla,malá blondýnka s dlouhými vlasky. Prsa mám ve velikosti 3 a jsou fakt nádherný a věř mi, užší holku si nešukal ;) Těším se na neodolatelné chvilky s tebou ;).

projít na článek

Ideální využití prostoru

Menší verze s objemem 0,6 litru umožňuje použití JURA Cool Control v místech s omezeným prostorem. Inovativní, štíhlá chladnička na mléko se díky svým kompaktním rozměrům hodí do každého prostředí, dokonce i do malých kuchyňských linek.

projít na článek