Bytový dům VESNA v Přerově

Pro společnost BLS Dopravní stavby provádíme kompletní dodávku topného systému pro 32 bytových jednotek. Páteřní rozvod instalujeme z materiálu uhlíkové oceli a jednotlivé byty budou vytápěny systémem podlahového vytápění. Začátek prací probíhá od 1.3.2023 a dokončení prací je v letošním roce před topnou sezónou. Článek Bytový dům VESNA v Přerově se nejdříve objevil na Topič s.r.o..

projít na článek

Trefa Vesna prodejna 21.století

Na slavnostním večeru s Českou kvalitou 12.11.2013 v Národním domě na Vinohradech bylo předáno prodejně Trefa Vesna významné ocenění kvality Q21 prodejna 21.stolení. Gratulujeme celému týmu prodejny.

projít na článek

Autokrosová trať v Přerově hostila třetí domácí mistrák

Třetí letošní závody má za sebou MMČR v autokrosu na známé evropské trati v Přerově, která přinesla opět několik strkanic, ale také vyloučení.

projít na článek

bytový dům Kostelec nad Černými Lesy

Bytový dům Kostelec nad Černými lesy Myšlenka Bytový dům v Kostelci nad Černými lesy vznikal s odkazem na futuristickou architekturu, která plní parametry trvalé udržitelnosti a je členěna smysluplnými prvky. Veškeré architektonické prvky domu jsou ryze f

projít na článek

Na Silvestrovském běhu v Peuerbachu Kreisinger šestý, v Přerově vyhrál Blaha

Silvestrovský den byl jako obvykle protkán řadou silničních běhů. V rakouském Peuerbachu obsadil v těžké mezinárodní konkurenci Jan Kreisinger pěkné 6. místo. Na jednom z tuzemských závodů, v Přerově, obhájil své loňské prvenství Tomáš Blaha. Jako čtvrtý

projít na článek

Zveme na dubnový bytový seminář

Článek Zveme na dubnový bytový seminář se nejdříve objevil na Psychosociální intervenční tým ČR - PIT ČR.

projít na článek