Kopřivy mají na lidský organismus pozitivní účinek. A příprava domácího kopřivového čaje není ničím složitým, zvládne ji opravdu každý, stačí si jen na zahradě či kdekoli venku natrhat dostatečné množství kopřiv. Ideální doba je jaro, neboť právě v tomto čase mají rostlinky kopřiv největší sílu.
Kopřiva je rostlina, která si získala své místo nejen v bylinných lékárnách našich babiček, ale také v jejich kuchyních. V tomto článku najdete několik receptů na přípravu kopřivových jídel. Velikonoční nádivka Asi nejznámějším kopřivovým jídlem je tradič
projít na článekKopřiva dvoudomá je sbírána jako léčivá rostlina. Sbírá se list, který se používá čerstvý nebo sušený. Říká se, že účinné látky obsahuje jen kopřiva sklizená do 15. května. Použití kopřivy v léčitelství je velmi rozmanité. Za mírně toxické jsou považovány
projít na článekJak využít kopřivu? Čaj z kopřiv Pro přípravu čaje stačí nasekat čerstvé lístky a zalít je vroucí vodou. Nechte 5-10 minut louhovat a poté sceďte. Čaj z kopřiv podporuje trávení, detoxikaci těla a pomáhá při onemocněních močových cestSalát s kopřivou Kopř
projít na článekKrmte své Koi vysoce kvalitním krmivem, které se právem drží na špičce trhu už několik let. Představíme Vám produkty, jež by neměly chybět v jídelníčku Vašich Koi. Sera je německá firma, která si dlouhodobě drží svou přední pozici na trhu s krmivy a přípr
projít na článek/*! elementor - v3.16.0 - 20-09-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo
projít na článek