Carboniacup premiérově u Budapešti

Třetí letošní závodní víkend očekává v Carboniacupu okruh nedaleko Budapešti. Na známém okruhu F1 zvaném Hungaroring se pojede již 5.6. Je to trochu novinka, a tak jsme zvědaví na výkony jezdců na neznámé trati, ale také na jejich účast, jedná se o nejvzdálenější závodní okruh, na kterém se letos Carboniacup pojede. Garantem závodu tentokráte bude firma zabývající se efektivním nakládáním se penězi, tedy Effective, o níž si můžete přečíst na jejich stránkách. Pojďme se nyní podívat na to, kdo nám na maďarský okruh přijede. Prozatím ke konci května evidujeme 61 přihlášených jezdců.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring, aneb příště do Mostu

Carboniacup se letos objevil již podruhé na sluné trati maďarské, poblíž Budapešti na okruhu, kde několik týdnů před ním řádily trucky FIA ETRC a letos i formule F1. Po návštěvě Pannonie tedy druhý start v zemi zaslíbené klobáskám a dobrému vínu.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring klepe na dveře

Předposlední díl letošního Carboniacup určeným nejen GT, cestovním vozů, ale také speciálům a formulím se podívá na druhý závod na území Maďarska a po okruhu v blízkosti Sárváru se tentokrát jezdci vypraví k Budapešti na Hungaroring, kde se jezdí i závody

projít na článek

Sára Zelenková premiérově v Mostě

Ve středu 3. července zavítal podruhé letos do Mostu Carboniacup. Ač se jednalo o všední den a začátek prázdnin, dorazilo na mostecký autodrom přes stovku jezdců ze sedmi zemí.

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Velryba v Budapešti

Stavba Velryby je ojedinělou architekturou v Budapešti. Mnoho větších moderních staveb v Budapešti není, výšková výstavba zde vůbec nefiguruje a podél Dunaje vyčnívají hlavně historické stavby jako je parlament a hrad.  Velryby si nicméně nelze nevšimnout

projít na článek