Carboniacup provětral okruh u Orechovej Potoni

Na slovenském celosvětově známém autodromu u Orechovej Potoni se jel letošní první závod Carboniacupu, na který se všichni po zrušeném závodu v Mostě moc těšili.

projít na článek

Carboniacup jede vzhůru Orechovej Potoni

Již 5. května se pojede letos druhý díl Carboniacupu na známé trati u Dunajské Stredy, tedy přesně v Orechovej Potoni na 5922m dlouhé trati Slovakiaringu.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

Carboniacup přilákal na Slovensko rekordních 83 aut

Slovenský okruh u Orechovej Potoni hostil už letošní páté klání Carboniacupu, tedy předposlední závodní víkend, tentokrát však velmi obsazený, a to hned 83 vozy, což byl na této oblíbené trati za 4ročníky seriálu rekordní počet.

projít na článek

Hankook Carboniacup hostí Slovakia Ring

Slovenský autodrom u Orechovej Potoni hostí letos už druhý díl okruhového poháru s názvem Hankook Carboniacup, tedy v jeho již třinácté závodní sezóně.

projít na článek

Slovakiaring s Carboniacupem letos podruhé

Začala druhá polovina sezóny Carboniacupu a jezdci se vrací na okruh u Orechovej Potoni, neboli slovenský mezinárodní okruh Slovakiaring. Na jezdce čekají už čtvrté závody. A tentokrát opět dvojzávod.

projít na článek