Carboniacup u Sárváru pěkně v teple

Premiérový závod Carboniacupu absolvovali jezdci na 4740m dlouhé trati Pannoniaring, která leží poblíž maďarských termálních lázní u Sárváru, tedy dá se zde spojit příjemné s užitečným a trochu pozávodit a pak třeba trochu odpočinout a ochutnat místní speciality. Technická trať Pannoniaring vyhovuje jezdcům, kteří nemají tolik koňských sil, aby postrašili silnější stroje v zatáčkách.

projít na článek

Carboniacup se přesouvá do tepla Sarváru

Druhá polovina sezóny zavítá s Carboniacupem do maďarského Pannoniaringu, který se nachází v blízkosti termálních lázeňských komplexů na Sárváru.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring klepe na dveře

Předposlední díl letošního Carboniacup určeným nejen GT, cestovním vozů, ale také speciálům a formulím se podívá na druhý závod na území Maďarska a po okruhu v blízkosti Sárváru se tentokrát jezdci vypraví k Budapešti na Hungaroring, kde se jezdí i závody

projít na článek

Žrout pneumatik ze Sárváru

Další díl má za sebou série Carboniacup určená cestovním, GT vozům, prototypům i formulím. Garantem tohoto závodu byla firma MK Racing, která poskytuje pojízdný pneuservis přímo na závodech a distribuuje závodní pneumatiky Hankook a jejíž jméno se objevil

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek