Carboniacup v neděli chystá exkluzivní finále v Mostě

Skutečně velmi pěknou podívanou připraví svým fanouškům motorsportu klubový seriál Carboniacup, který své finálové klání posledního letošního sedmého závodu nasměřoval na 14.10. do Mostu, kde na zdejší trati ho uvidí diváci už potřetí a zároveň letos naposledy. Plné startovní listiny závodu s názvem garanta dne Lutopol Day napříč všemi skupinami lákají diváky, ti i tentokrát mají na závody vstup zdarma. Zatím je ve čtyřech skupinách přihlášeno ke startu 103 jezdců a vozů i z Rakouska, Švýcarska, Itálie, Německa i Slovenska.

projít na článek

Carboniacup startuje do nové sezóny již v dubnu

Další sezónu chystá pro fanoušky okruhového závodění seriál Carboniacup. Jedná se již o 14. sezónu v historii tohoto okruhového seriálu, kterou odstartujeme na Autodromu v Mostě.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

Carboniacup v neděli v Mostě startuje sedmou sezónu

Klubové závody Carboniacup zahajují již sedmou sezónu na domácím autodromu v Mostě. Vstup pro fanoušky motosportu je opět zdarma. Nedávná historie Carbonia cupu naznačila, že se v této sérii rodí nejen mladí talenti okruhových závodů, startují úplní amaté

projít na článek

Mpizza Day uzavřel sezónu Carbonia Cupu v Mostě

Každý ročník musí mít své vítěze a tak i Carboniacup v sezóně 2014 dozrál do finále, které se konalo posledním 6-tým sobotním závodem na autodromu v Mostě při rekordní účasti 91 přihlášených vozů i v dosti mlhavém a mrholivém počasí.

projít na článek

Carboniacup - poslední závod sezóny

V neděli 9.10.2016 se na autodromu v Mostě rozloučí posledním závodem sezóny CarboniaCup 2016. Garantem závodu je firma Effective Corporation a.s. Závod je opět vypsán pro kategorie závodních cestovních vozů (A), civilních vozů (B), speciálů (C) a formulí

projít na článek