Carboniacup vstupuje do jubilejní 10. sezóny závodem v Mostě

Skvělých 95 přihlášených vozů přivítá na startu letošního prvního závodu Carboniacup na autodromu v Mostě dne 11.6., kam firma F-Drive vložila své finanční prostředky, přičemž se stala garantem závodů a její jméno tedy nese i název závodu F-Drive Energy Day.

projít na článek

Carboniacup vstupuje do deváté sezóny závodem v Mostě

V Mostě odstartuje na autodromu další ročník Carboniacupu s více jak sto vozy ve startovním poli. Garantem tohoto dne je firma Lutopol, tedy se objevuje i v názvu dne a odstartuje tedy závodní sezonu s názvem Lutopol Racing Day.

projít na článek

Carboniacup - poslední závod sezóny

V neděli 9.10.2016 se na autodromu v Mostě rozloučí posledním závodem sezóny CarboniaCup 2016. Garantem závodu je firma Effective Corporation a.s. Závod je opět vypsán pro kategorie závodních cestovních vozů (A), civilních vozů (B), speciálů (C) a formulí

projít na článek

Čtvrtý závod Carboniacupu hostil autodrom v Mostě

Rovnou stovku vozů přivítala závodní série Carboniacup, která je určena nejen amatérským jezdcům, cestovním, GT vozům, speciálům, prototypům a formulím. Stovka účastníků nabízela již před závodem slibnou podívanou. Na okruhu v Mostě se Carboniacup letos p

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

Mpizza Day uzavřel sezónu Carbonia Cupu v Mostě

Každý ročník musí mít své vítěze a tak i Carboniacup v sezóně 2014 dozrál do finále, které se konalo posledním 6-tým sobotním závodem na autodromu v Mostě při rekordní účasti 91 přihlášených vozů i v dosti mlhavém a mrholivém počasí.

projít na článek