Carboniacup zamíří na Sárvár již 9.6.

Další klání letošního zkráceného kalendáře má před sebou Carboniacup na maďarském okruhu Pannoniaring, který je více známým svou blízkostí s oblíbenou destinací turistů nazvanou Sárvár, tedy termální lázně.

projít na článek

Carboniacup směrem na Sárvár, tedy do Maďarska na Pannoniaring

Druhý letošní závodní víkend absolvují jezdci Carboniacupu premiérově na maďarském autodromu Pannoniaring, který se nachází ve městě Sárvár, tedy 4740m dlouhý a pěkný autodrom, který využívá hodně evropských týmů k testování. Z Vídně, nebo Grazu sem dojed

projít na článek

Termální lázně Sarvár, Maďarsko

Maďarské město Sarvár a jeho termální lázně najdeme v západní části země nedaleko hranic se sousedním Rakouskem. Termální lázně Sarvár ročně navštíví tisíce turistů, kteří vyhledávají léčivé účinky místní vody s vysokým obsahem sodíku. V čem se tyto lázně

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

Carboniacup profrčel okruhem Pannonia ringu

Pěkné slunečné počasí přívítalo další díl Carboniacupu a jeho druhého klání a třetí závodní jízdy zároveň, nedaleko lázní Sárvár na okruhu Pannoniaring, který vyniká velmi příjemným zázemím.

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek