Carboniacupu mostecká trať svědčí

Druhý domácí podnik a v pořadí čtvrtý letošní sezony absolvovali účastníci Carboniacupu na Autodromu v Mostě a po plném roštu na Lausitzringu bylo na závod přihlášeno ještě více jezdců, cca 110 závodních vozů z několika zemí, především pak českých jezdců. Garantem tohoto závodu byla firma JMT Racing Engineering tedy závod nesl jméno JMT Racing Day.

projít na článek

Velká Mostecká steeplechase v obrazech

Fotografka Andrea Zavadilová přináší další úžasnou fotoreportáž, tentokrát z mosteckého dostihové závodiště, kde se konala Velká Mostecká steeplechase 2017.

projít na článek

Mostecké klání uzavře pátý ročník Carboniacupu

Již v neděli se opět otevřou brány Mosteckého autodromu, aby se tam letos již potřetí a naposledy konaly závody Carboniacupu pod názvem Bestcars4You Racing Day. Ano, už to bude 29 závod Carboniacupu, neboli závod, který uzavře velmi pestrou sezónu sériov

projít na článek

Orechová Potoň znovu hostí Carboniacup

Slovenskou trať u Orechovej Potoni letos opět provětrají jezdci Carboniacupu, již tuto středu 22.5. Dlouhý a technický okruh prověří jezdecké umění naplno. Startovní listiny pro letos již druhý závod Carboniacupu nabízí hned 95 závodních vozů, poprvé před

projít na článek

Úspěšný víkend Carboniacupu u sousedů v Německu

Na Lausitzringu se po ADAC GT meisterschaftu konal již 3. závod Carboniacupu, neboli souboje cestovních, upravených, sériových, či formulových vozů. 82 závodníků překvapilo pořadatele Edera days poměrně mile.

projít na článek

Loučení se sezónou Carboniacupu 2022 ve velkém stylu

F-DRIVE Racing Day, neboli Grandfinále a tím i ukončení letošního ročníku Carboniacupu proběhlo na Autodromu v Mostě s plnými startovními rošty. Dokonce dorazilo i velké množství diváků.

projít na článek