Carl Pei z Nothing se podělil o vizi AI a Nothing Phone (3)

Spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Nothing Carl Pei se ve videu, které zveřejnil na sociální síti X, podělil o svou vizi umělé inteligence pro běžné uživatele. A zároveň ukázal první návrhy vylepšeného uživatelského rozhraní. Dále hovořil o telefonu Nothing Phone (3). Ten dorazí v příštím roce a přijde jako významný milník na cestě za vyladěnou umělou inteligencí pro běžné spotřebitele. A to včetně nových softwarových a hardwarových vychytávek. Celé video ke zhlédnutí zde: Theres been a lot of hype around AI. Some great, some confusing. It’s great to see new companies rethinking the user experience and form factors. However, there is no doubt that smartphones will remain the main consumer AI form factor for the foreseeable future. With over 4… pic.twitter.com/ERJc7xhwBa Carl Pei (@getpeid) June 5, 2024 Hlavní body, které ve videu zazní (nejen o Nothing Phone (3)): Společnost Nothing věří, že chytrý telefon je velmi důležitým zařízením pro revoluci v oblasti technologií umělé inteligence pro běžné spotřebitele. Je nezbytné přepracovat uživatelské rozhraní tak, aby umožňovalo vysoce personalizovanou a dynamickou uživatelskou zkušenost. Jelikož umělá inteligence má integraci na systémové úrovni napříč chytrými telefony. Zařízení, které disponuje umělou inteligencí musí být snadno pochopitelné, sympatické a vyvolávat pozitivní emoce. První informace o chystaném telefonu Nothing Phone (3), který se představí v příštím roce a bude představovat významný milník pro umělou inteligenci v produktech Nothing a přidá i spousty nových softwarových a hardwarových vychytávek. Více informací pak můžete najít na https://cz.nothing.tech/. A zde jen souhrn toho, co zatím víme. NOTHING PHONE (3) ÚDAJNĚ NEBUDE VLAJKOVOU LODÍ Podle poslední zprávy má chystaný telefon interní označení “Tetris” a kódové označení A015. Zatím ale o jeho specifikacích neexistuje příliš informací. Je však pravděpodobné, že opět nepůjde o vlajkový telefon. Ostatně i modely Phone (1) a Phone (2) mezi taková zařízení nepatřily. Připomeňme, že první telefon pohání procesor Snapdragon 778G+. Druhý model má Snapdragon 8+ Gen1, což je sice výkonný čipset, ale telefon s ním přišel v době, kdy prémiové telefony už měly Snapdragon 8 Gen2. Z výše uvedeného je zřejmé, že se výrobce v případě svých telefonů drží linie “dobře optimalizovaný hardware za slušnou cenu”. Nesmíme zapomenout ani na originální design, díky kterému jsou telefony Nothing nezaměnitelné. Je proto pravděpodobné, že ve stejném duchu se ponese i model Nothing Phone (3). Tipaři u něj očekávají procesor Snapdragon 8 Gen2, případně Snapdragon 8s Gen3. Ale jde v této chvíli jen o odhady, takže je berme s rezervou. Nu a co se termínu uvedení týče i tady se výrobce drží určitého vzorec, kdy první i druhý telefon představil v červenci. Proto uvedení modelu Nothing Phone (3) tipaři očekávají ve stejném termínu. The post Carl Pei z Nothing se podělil o vizi AI a Nothing Phone (3) appeared first on GizChina.cz.

projít na článek

Spin your Vestax

Legendary club mixer, exclusively designed by DJ Carl Cox gets re-new accessories DF-CX Pro KIT v2.

projít na článek

Kia na veletrhu CES 2018 představuje svoji vizi budoucí mobility

Společnost KIA Motors dnes na mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky CES 2018 v Las Vegas prezentuje svoji vizi budoucí mobility.

projít na článek

Koncern Volkswagen, SEAT S.A. a španělská vláda sdílejí vizi Španělska

Koncern Volkswagen, SEAT S.A. a španělská vláda sdílejí vizi Španělska jako budoucího centra elektromobility

projít na článek

Hyundai prezentuje na veletrhu CES 2020 svou inovativní vizi městské mobility

Společnost Hyundai představila na veletrhu CES 2020 svou inovativní vizi městské mobility, která přispěje k opětovnému oživení budoucích velkoměst, zaměřených na požadavky svých obyvatel.

projít na článek

Krmítko pro sumečky - Mirek Doležal

Také jste měli starosti s tím, jak nakrmit vaše oblíbené pancéřníčky ve společenském akváriu? O zkušenost jak na to se s námi podělil Mirek Doležal.

projít na článek