CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ 50 ml

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ. Popis: Účinný přípravek proti zamrzání zámků. Praktické balení do kapsy, zajišťuje preventivní ochranu před tvorbou námrazy.

projít na článek

CARLSON AUTOŠAMPON BEZ VOSKU 500 ml

CARLSON AUTOŠAMPON BEZ VOSKU. Popis: Autošampon určený pro vnější očistu vozidla. Svým složením zaručuje snadné, dokonalé a šetrné umytí vozidla. Rozřeďte 3-4 uzávěry (50ml) v 5-6 litrech teplé vody.

projít na článek

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY UNIVERZÁLNÍ 26 ks

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY UNIVERZÁLNÍ 26 ks. Popis: Univerzální ubrousky účinně odstraňují nečistotu, mastnotu, dehet, hmyz, špínu z pneumatik a disků kol. Čistí okna, zrcadla, palubní desky a vinylová sedadla.

projít na článek

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA PALUBNÍ DESKU 26 ks

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA PALUBNÍ DESKU 26 ks. Popis: Ideální pro ošetření palubních desek a dalších plastových částí v interiéru automobilu. Čistí, ošetřují a leští všechny hladké povrchy, zanechávají hedvábný lesk.

projít na článek

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA SKLA 26 ks

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA SKLA 26 ks. Popis: Ideální pro čištění skel, zrcátek a čirých plastů. Šetrně a jemně čistí a chrání čištěný povrch. Ubrousky zajistí dobrou viditelnost pro bezpečnou jízdu autem. Odstraní mastnotu i zaschlý hmyz na skle.

projít na článek

CARLSON ŠKRABKA NA SNÍH A LED SOFTGRIP

CARLSON ŠKRABKA NA SNÍH A LED SOFTGRIP. Popis: Praktická škrabka na sníh, led a námrazu s držadlem z hřejivé pěny Softgrip. Pro snadné a rychlé odstranění sněhu a ledu.

projít na článek