Čas zavítat do divadla

Pokud jste se rozhodli vyrazit po dlouhé době do divadla, ale bojíte se, že se budete dvě hodiny nudit a peníze za lístek budete považovat za vyhozené, pozorně si přečtěte následující typy na nejlepší divadelní hry. Přinášíme vám doporučení na hry, které nám téměř vyrazily dech a postavili nás ze židle. Tyhle určitě stojí za to! 1. Činohra Rozmarné léto je novinka v repertoáru Národního divadla v Brně. Jedná se slavnou českou klasiku, která stojí za navštívení. Autorem hry je Vladislav Vančura, režíroval Jakub Nvota. 2. Opera Hráčská vášeň vztahům nesvědčí! Toť hláška vztahující se k novince Piková dáma. Autorem této opery je Petr Iljič Čajkovskij – autor zaručující kvalitu. Mladý důstojník Heřman se pro tajemství stane vrahem a obětuje také svou velkou lásku Lízu. Jeho touha po penězích a moci ničí vše kolem sebe. Jak to ale všechno dopadne, nechte se překvapit! Nudit se tedy určitě nebudete! 3. Balet Z baletu doporučujeme vidět hru o slavné francouzské zpěvačce Edith Piaf, která prožila velice zajímavý život a její šansony jsou známé všem po celém světě. Baletní hra nese název Edith, vrabčák z předměstí a jedná se spíš o taneční muzikál než klasický balet. Představuje život Edith, první začátky se zpěvem, první milostné příběhy, ale také život na ulici. Jelikož se nejedná o klasický balet, považujeme to jako zábavnější formu pro mnohé z vás. Pokud chcete vzít na tento muzikál svoje děti, doporučený minimální věk pro návštěvu je 13 let. Věříme, že naše typy Vám pomohou vybrat si, kam vyrazíte. Pokud si stále nejste jistí, na internetu naleznete spousty dalších recenzí a doporučení. Pánové, přichystejte svým manželkám či přítelkyním romantický večer. Pozvěte je do divadla a na výbornou večeři. Kupte jim květinu a ukažte jim, že si svých drahých poloviček vážíte. Přece jen, Valentýn je již za dveřmi, tak se ukažte v tom nejlepším světle! Článek Čas zavítat do divadla se nejdříve objevil na Astrajs.

  • Web: Astrajs
  • Aktualizace: 1.6.2024
projít na článek

Divadelní klub vlistopadu: Nohy zjílu

Novoporgánský divadelní klub zve na představení Nohy z jílu Divadla AQUALUNG. Vstupenky na tento pátek 3. listopadu do Žižkovského divadla Járy Cimrmana jsou k dostání u Jitky Reischigové osobně či e-mailem, neváhejte!

projít na článek

Divadlo s nejvyšším stropem

Divadlo s nejvyšším stropemAutor: Jan Vaněček Příběh krumlovské točny Mám v archivu vzpomínku výtvarníka a scénografa českobudějovického Jihočeského divadla Joana Brehmse (1907–1995), jak to s krumlovským otáčkem – nebo také točnou, tak se tomuto pří

projít na článek

V pátek 24. dubna v Jesenici u Rakovníka

V pátek 24. dubna hrajeme od 20:00 v Jesenici u Rakovníka celovečerní koncert. Jedná se o soukromé klubové vystoupení, pokud byste ale chtěli zavítat i Vy, je to snadno možné po telefonické domluvě a rezervaci na telefonu 606731714.

projít na článek

Filmánie Palace Cinemas | 9 - 15.12.2010 | různá místa

Po celý týden se můžete těšit na všechny filmy pouze za 50 Kč (3D filmy za 150Kč). Stačí zavítat do jednoho z Palace Cinemas v Praze, Ústí nad Labem, Brně či Liberci a vybrat si. Doporučujeme využít internetový systém pro rezervace a platby. Více informa

projít na článek

Král Richard III.

Obecní úřad využil slevové kupony a pořádá zájezd do Mahenova divadla v Brně.

projít na článek