Časosběrná jednohubka z Dolomit

Dolomity jsou jedním z horských masivů Italských Alp, nalezneme je tedy na severu Itálie. Dnes zde máme krátký časosběr z této lokality od českého autora, Petra Klímy.

projít na článek

Nejznámější scenérie z pražské metropole

Méně častá, ale o to krásnější jsou časosběrná videa zobrazující naše hlavní město. Můžeme zde vidět Pražský hrad, Vltavu, Karlův most a další zajímavá zákoutí Prahy.

projít na článek

Moskva hyperlapse - časosběrná procházka po ruské metropoli

Jedno z největších měst světa a nejlidnatější město v Evropě - to je ruská metropole Moskva. Prozkoumejte její krásy díky tomuto nádhernému časosběru.

projít na článek

Brno hyperlapse - časosběrná procházka po moravské metropoli

Aby Brňanům nebylo líto, že zde máme již několik videí z Prahy, ale z jejich města zatím žádné, rozhodli jsme se to napravit a přinášíme nádherný časosběr z Brna, který vyniká opravdu perfektním audiovizuálním zpracováním.

projít na článek

Podívejte se na zajímavý časosběr z Prahy

Navštivte spoustu známých lokací našeho hlavního města během pár minut díky dnešnímu časosběru, který je navíc ve 4K kvalitě a s pěkným hudebním podkresem. V rubrice Časosběrná videa z Česka pak najdete několik dalších videí z Prahy.

projít na článek

Nádherná procházka po Praze

Praha je lákavou destinací pro spousty turistů. Někteří z nich navíc nelení a vytvářejí nádherná časosběrná videa, jakým je například i toto. Mírně retušované, avšak nádherně vyhlížející záběry, které je navíc možné hltat v HD kvalitě.

projít na článek