Čauky z Tech komunity!

Mylně si lidé myslí, že mě živí blogování. Kdež. Blog je srdcovka, kterou dělám ve volném čase. Už nějaký ten pátek si jako Tech Comunity Manager v Heureka Group vymýšlím zábavnosti tak, aby o nás (nejen) v českém technologickém rybníčku bylo slyšet. Podívejte se na to, co takový Tech community manager dělá, co takový obor [] Příspěvek Čauky z Tech komunity! pochází z Asijatka.cz

projít na článek

Nejlepší a největší německé cestovní kanceláře SEZNAM těch nejspolehlivějších

Přemýšlíte, kam letos vyrazit na dovolenou? Ať už máte v plánu klasickou odpočinkovou dovolenou v kvalitním či rovnou luxusním hotelu u moře, anebo dáte přednost třeba dobrodružnějšímu či poznávacímu zájezdu, důležité je dobře si vybrat zprostředkovatele.

projít na článek

Pátek 23. října 2020

Ale co, buďme i trochu pozitivní, aspoň se to po těch měsících konečně rozjede a budou testy, když už o ně tak dlouho kanárská vláda usiluje. 

projít na článek

TZ: Pražská strojírna podporuje místní komunitu, věnovala finanční dary na sociální služby akulturu ve Vinoři

Praha, 2. května 2023 – Pražská strojírna, přední český výrobce kolejových konstrukcí a výhybkových systémů pro tramvajovou dopravu, přispěla v roce 2022 obnosem celkem 200 000,- Kč na zajištění sociálních služeb a podporu kultury ve Vinoři. Finanční dary

projít na článek

Investovat do nemovitostí s NEXTA Consulting se vyplatí

Jste z těch, kteří si chtějí připravit lepší budoucnost, a myslíte na zadní vrátka? Jednou z mnoha možností, jak se připravit na spokojené stáří je investování. Mnoho z nás přemýšlí nad tím, jak své peníze investovat opravdu výhodně.

projít na článek

Přibývá lidí se 4 a více exekucemi

Dle posledních průzkumů v České republice klesá počet obyvatel, kteří mají exekuci, naopak ale stoupá počet těch, kteří mají ne jednu nebo dvě exekuce, ale i 4 a více.

projít na článek