CD s písněmi smíšeného pěveckého sboru

V listopadu 2009 natočil smíšený pěvecký sbor 17 písní z širokého repertoáru písní, které zpívá při nedělních bohoslužbách.

projít na článek

Rodina kazatele Nicka Lici v Aši

Uplynulé tři měsíce trávil v našem středu kazatel vikýřovického sboru Nick Lica se svou rodinou. Srdečně děkujeme za službu jak písněmi, tak i slovem Božím.

projít na článek

Návštěva sboru ve Vikýřovicích

O víkendu 20. - 21.10.2007 navštívila skupina mladých z Aše sbor ve Vikýřovicích a při nedělní bohoslužbě posloužila svědectvím a písněmi. Při této přiležitosti bylo také představeno nově vydané CD, na kterém Aššstí spolupracovali s kazatelem Nickem Licou

projít na článek

Regionální setkání sborů - Cheb 2007

V neděli 3.6.2007 se uskutečnilo regionální sejití sborů ze Západních Čech v Chebu ve sboru Bratrské jednoty Baptistů v Libušině ulici.

projít na článek

Návštěva z Oradea v Rumunsku

Ve dnech 29.4-2.5 navštivili některé naše sbory dva bratři z Rumunského baptistického sboru z Oradee. Jednalo se o bratra kazatele Dora HNATIUCA a tajemníka sboru LIVIA NAGHIHO.

projít na článek

60. výročí baptistické práce v Aši

Tento rok si připomínáme 60. výročí od založení baptistického sboru v Aši. (V té době jako stanice chebského sboru.) Vzpomínkové setkání se uskutečnilo 15.-17.5.2009.

projít na článek