Čeká nás fontána bajek. Spouštíme novou výtvarnou soutěž

Znáte to, když uvidí žába krásného býka? A jak mu závidí jeho statnou postavu a nafukuje se tak dlouho, až praskne? Že to není fér? A jaké to vlastně ve vás vyvolává emoce? Pokud máte nápady, jak je ztvárnit uhlem, vodovkami, tužkou, nebo třeba digitálně, je naše soutěž právě pro vás.

projít na článek

Spouštíme pro vás nový e-shop

Je nám potěšením oznámit, že pro vás v těchto dnech spouštíme nový e-shop včetně prezentace. Zároveň vás zveme na naše profily na sociálních sítích facebook a instagram. Příspěvek Spouštíme pro vás nový e-shop pocházející z MEDILAB ČR s.r.o..

projít na článek

VÝTVARNÁ SOUTĚŽ - VČELÍ LOUKA 2015

Nezapomeňte na celostátní výtvarnou soutěž na téma společné téma - VČELÍ LOUKA. Neváhejte a zašlete nám své obrázky rozkvetlé včelí louky a vyhrajte některou z krásných cen. Z nejhezčích obrázků bude vytvořen kalendář pro rok 2016. PROPOZICE VYHLÁŠENÍ

projít na článek

Kapacita navýšena!

Využij limitovanou nabídku a pojeď na Seznamovák! Nově spouštíme poslední, a to upravené přihlášky s možným ubytováním ve vlastních stanech.

projít na článek

Rybářská soutěž a benefice pro Víťu

Spolek Vrčeň uspořádal tradiční rybářskou soutěž spojenou s beneficí na léčbu Vítka Roušala. Benefice vynesla neuvěřitelných 31 824 Kč. Díky všem!

projít na článek

Soutěž Junior Ambassador

Soutěž spočívala v napsání eseje v anglickém jazyce na jedno z těchto dvou témat – Jak může USA spolupracovat s ČR na vyřešení krize na Ukrajině a Jaké projekty a události by se daly vytvořit pro prohloubení spolupráce mezi ČR a USA.

projít na článek