Celer je do pomazánek jak dělaný. V těchto pokrmech totiž obzvlášť vynikne jeho charakteristická vůně. Celer se často automaticky používá do základu na vývar nebo pod pečeně, ale je výborný i sám o sobě. Drobné kostičky, které buď jen krátce osmahnete na tuku (krásně karamelizují), nebo podusíte s trochou tekutiny (celer pustí výbornou šťávu), jsou na talíři za pár minut. Jako příloha i základ pro pomazánky. Nejvýhodnější pro konzumaci celeru zasyrova jsou tenké sirky, které zůstanou trochu křupavé, ale zároveň se budou snadnou kousat.
The post Recept first appeared on Nejlepší české vtipy.
The post Snadný recept first appeared on Nejlepší české vtipy.
The post Recept na štěstí first appeared on Nejlepší české vtipy.
The post Jednoduchý recept first appeared on Nejlepší české vtipy.
Řecké Tzatziki je osvěžující omáčka, která se tradičně připravuje z jogurtu, okurek, česneku a bylinek. Zde je základní recept, jak ji připravit: Ingredience Postup přípravy Řecké tzatziki je nejlepší, když...
projít na článek