Celní a statistická nomenklatura a společný celní sazebník pro rok 2018

Dnem 1.1.2018 nabyla účinnosti nová Příloha I k nařízení Rady (EHS) č. 2658/87 o celní a statistické nomenklatuře a o společném celním sazebníku pro rok 2018. Příloha I stanoví pro rok 2018 kódy kombinované nomenklatury a smluvní celní sazbu pro jednotlivé druhy zboží. The post Celní a statistická nomenklatura a společný celní sazebník pro rok 2018 appeared first on Advokátní Kancelář / Lukeš Legal.

projít na článek

Ježibaba zve také neočkované

Spolková samospráva Království perníku dává na vědomost všem domorodcům i cizincům, že ve dnech 27. - 31. 12. 2021 otevře své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení.

projít na článek

PF 2022 od spolkové samosprávy

Spolková samospráva na vědomost dává všem domorodcům i cizincům, že Království perníku uložilo Ježibabu k zimnímu spánku a že své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení otevře první sobotu v březnu 2022.

projít na článek

PF 2023 od spolkové samosprávy

Spolková samospráva na vědomost dává všem domorodcům i cizincům, že Království perníku uložilo Ježibabu k zimnímu spánku a že své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení otevře první sobotu v březnu 2023.

projít na článek

Jakub Kornfeil se v USA zranil a podstoupil operaci

Jakub Kornfeil odstartoval do Velké ceny USA v kategorii Moto3 z patnácté pozice. Měl skvělý start do závodu a pral se v čelní skupině. Pak ale přišel incident s Romanem Fenatim a náš jezdec skončil na zemi.

projít na článek

V AC autosklo Brno se pořád pracuje

Na výměně autoskel pracujeme všichni. Celá naše směna. Oba dva. Přivezte k nám vaše auto a my se o rozbité čelní sklo postaráme. The post V AC autosklo Brno se pořád pracuje appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek