Čepovaná piva

V jídle a pití se vždy vyplatí vsadit na tradici. Co bylo gurmánským zážitkem v časech prvorepublikových, nebude ani dnes požitkem o nic menším, spíše naopak intenzivnějším, protože vzácnějším. To my dobře víme a tradici ctíme. Ale máme tu i něco, co staří sokolové neznali – v prostředí nabitém cvičením i odpočinkem mohou všichni fanoušci pohybu sledovat i nejrůznější sportovní zápasy. K tomu Vám samozřejmě nabídneme široký výběr těch nejlepších piv, máme vlastní „pivní koncept“, v jehož čele k Vám míří tanková Pillsner Urquell. Tomu by ani sám náčelník Tyrš neodolal. Staňte se na chvíli sokolem a přileťte k nám, litovat určite nebudete.The post Čepovaná piva first appeared on SOKOLOVNA.The post Čepovaná piva appeared first on SOKOLOVNA.

projít na článek

Posezení s hasiči u gulášů a piva

Sbor dobrovolných hasičů v Tylovicích zve spoluobčany na již tradiční posezení u gulášů a piva. Koná se v sobotu 8. září 2018 od 16 hodin na Dolině. Těšit se můžete na zvěřinový a hovězí gulášek a také na kapelu Arrion, která k tanci a poslechu začne hrát

projít na článek

Velikonoční piva

Velikonoce se kvapem blíží. Koukněte, čím si můžete zpestřit koledu: Antoš – Velikonoční poklad 14% – 0,75 l – 115 Kč Antoš – Vyšlehaná kraslice 14% – 0,75 l – 115 Kč Hanácký pivovar – Chmelař velikonoční 12% – 1 l – 99 Kč Klenot – Velikonoční zelené 12%

projít na článek

Rosické eNoviny: Lepší než brblání u piva

Chystáme akci, díky které můžete v Rosicích opravdu měco změnit. Přečtěte si více tady.

projít na článek

Kávovar, grill, výčep :)

Nově nabízíme ZDARMA k zapůjčení kávovar, plynový a elektrický grill - možno také grillovat na ohni, fritézu, remosku a pro milovníky piva výčepní zařízení.

projít na článek

Pivovarský dům Ostrava

Dnes přijela 3 piva z Pivovarského domu v Ostravě. Dříve taky známý jako pivovar Qásek. Extra hořká 11%, Ale 11% a IPA 14%. The post Pivovarský dům Ostrava appeared first on Pivotéka PivoŇka.

projít na článek