Ceremonie DofE – stříbrná a bronzová pro Jazgym!

Ve čtvrtek 23. března se v Ostravě konala slavnostní stříbrná a bronzová ceremonie programu Mezinárodní cena vévody z Edinburghu, kde bylo oceněno přes 150 studentů a studentek z Moravskoslezského kraje. Jsme velmi hrdi na to, že mezi zúčastněnými byli také studenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida.

projít na článek

Máme zlatou cenu v programu DofE!

Blahopřejeme Sabině Hořínkové, Adéle Liškové a Beátě Klemešové ze 4. A k získání zlaté ceny v programu DofE (Mezinárodní cena vévody z Edinburghu). Své ocenění převzaly 24. května v prostorách Senátu z rukou Jeho královské Výsosti prince Edwarda, vévody z

projít na článek

Pomoc v tísni pro žáky

Velmi si vážíme Vaší trpělivosti, s jakou zvládáte současnou krizovou situaci. Stávající situace ovšem může dostat mnoho z nás pod tlak, a tak negativně ovlivnit naši psychiku. Pokud cítíte potřebu cokoli probrat, můžete s důvěrou kontaktovat pracovnice š

projít na článek

Den otevřených dveří

Naživo a s tebou. 13. listopadu se Jazgym otevře veřejnosti. 

projít na článek

Nabídka pronájmu tělocvičen

Škola nabízí v odpoledních hodinách pronájem tělocvičen. V případě zájmu o bližší informace pište prosím na e-mail [email protected].

projít na článek

Nabídka pronájmu tělocvičny

Škola nabízí pronájem tělocvičen v odpoledních hodinách. V současné době jsou volné termíny v pondělí a pátek. V případě zájmu o bližší informace pište, prosím, na e-mail [email protected].

projít na článek