Sádlo nechte povolit ve vodní lázni a smíchejte se všemi sypkými ingrediencemi. Těsto rozválejte a vykrajujte malá kolečka, uprostřed udělejte koncem vařečky důlek, do něhož vložte marmeládu. Pečte v troubě vyhřáté na 170°C po dobu 15-20 minut. Cukroví nechte na plechu vychladnout. Kdybyste ho přendavali za tepla, rozdrobilo by se. Duše pečte minimálně týden před konzumací, aby se stihly rozležet a změknout. Ingredience: 300g sádla 300g hladké mouky Naše bio 400g moučkového cukru 120g kakaa 1 vanilkový cukr Rybízová marmeláda na zdobení
Pitná duše - Camel-Bag Náhradní pitná duše s opletenou hadicí a sprchou . Koncovku pítko odejmete a tím získáte sprchu , kterou ovlodáte ventilem, který je na hadici. Můžete se tak sprcho
projít na článekPitná duše - Camel-Bag Náhradní pitná duše s opletenou hadicí a sprchou . Koncovku pítko odejmete a tím získáte sprchu , kterou ovlodáte ventilem, který je na hadici. Můžete se tak sprcho
projít na článekOdpustky pro duše v očistci je možno získat i letos mimořádně již ve dnech od 25. října do 1. listopadu a pak v obvyklém termínu od 1. do 8. listopadu.
projít na článekČištění na pitnou duši Čištění a na camel bag 4 v 1 se skládá ze čtyř kartáčů na čištění pitné duše, hadičky, pitítka a pružného rámu, který se vkládá do pitné duše aby její vnitřek mohl vyschn
projít na článekCena: 990,00 Kč vč. DPH 21 % Hliníkové teleskopické pádlo černé, délka 50 - 115 cm. Vyrobeno z anodizovaného hliníku. Průměr trubky 24 a 28 mm.
projít na článek