Černé scénáře se nepotvrdily, nový spotřebitelský zákon se v chování klientů COFIDISU neprojevil

Po třech měsících platnosti nového spotřebitelského zákona se neprojevily v chování zákazníků společnosti COFIDIS výrazné změny. Vyplývá to z údajů společnosti COFIDIS za poslední tři měsíce.

projít na článek

Klienti využívají spotřebitelský úvěr nejčastěji na bydlení

Celkem 26 % klientů využívá spotřebitelské úvěry na investice do bydlení, 22 % na pořízení nábytku. Vyplývá to z výsledků průzkumu společnosti Ipsos Tambor pro společnost COFIDIS, který se uskutečnil letos v červnu.

projít na článek

Svatba jako v pohádce

Svatbou to teprve začíná - jak ji naplánovat Vám poradí na svatebním veletrhu na zámku v Kroměříži 1.5.2015 od 13 hodin. A co potom? Své novomanželské plány si můžete splnit díky novomanželské půjčce od Cofidisu se speciální sazbou 5,9 %!

projít na článek

Generálním ředitelem COFIDISu se stal poprvé Čech

Novým generálním ředitelem společnosti COFIDIS pro Českou a Slovenskou republiku se od 1. června 2011 stává Jan Polívka. Nahrazuje dosavadní generální ředitelku Valérii Wuillaume, které zde končí funkční období.

projít na článek

COFIDIS vstupuje na trh splátkového prodeje

Společnost COFIDIS s. r. o., doposud na českém trhu známá poskytováním úvěrů na dálku, vstupuje na trh s novým produktem – splátkovým prodejem. Obchodní partneři COFIDISu jsou vybíráni z různých oblastí spotřebitelského trhu. COFIDIS tímto účelovým úvěrem

projít na článek

Cofidis slaví 15 let v České republice

Za 15 let fungování na českém trhu se Cofidis zařadil mezi přední značkové nebankovní společnosti. Od roku 2004 přitom společnost ušla velký kus cesty a vybudovala si pozici spolehlivého a transparentního poskytovatele úvěrů se skvělým zákaznickým servise

projít na článek