Čerstvá šťáva každý den

Nejjednodušším způsobem, jak mít denně zdravou šťávu, je pořídit si kvalitní odšťavňovač. Odšťavňovačů je na trhu spousta. Liší se od sebe výkonem, způsobem zpracování různého ovoce nebo zeleniny, oddělením dužniny od šťávy a možností výroby dalších produktů jako je zmrzlina, pyré nebo pomazánka. Pokud si chceme vybrat dobře, řiďme se podle daných parametrů. U vybraného odšťavňovače si zjistíme, jaké má: ·         možnosti odšťavňování – jaké ovoce a zeleninu můžeme odšťavňovat ·         hlučnost ·         rozměry ·         výkon motoru ·         kvalitu síta ·         velikost nádoby na džus a na odpad ·         způsob čištění ·         doplňkové funkce a výhody ·         cena a záruka Pamatujme si, ženeexistuje univerzální odšťavňovač, který zvládne všechno. Každá technologie zvládá něco jiného. Vybírat si můžeme z několika typů: ·         lisové – velmi kvalitní, tiché, ale dražší ·         hydraulické – nejoblíbenější, umí připravit také máslo, omáčku, krém nebo zmrzlinu ·         odstředivé – vhodné pro tvrdé ovoce a zeleninu, ale má problém s měkkými plody ·         citrusovače – jednoduchost, nízká cena i kvalita Nejprve si odpovězme na otázky, co a jak často budeme odšťavňovat a kolik šťávy budeme připravovat najednou. Zaměřit bychom se měli také na velikost otvoru, kudy budeme vkládat ovoce do odšťavňovače, jeho hmotnost a délku kabelu. Výkon odšťavňovače by měl být vyšší, aby se nám při zpracování větších a tvrdších kousků nezahříval. Čím je výkon vyšší, tím je odšťavňovač kvalitnější. Měl by mít alespoň dvě rychlosti. Zvažme, jestli se vyplatí zaplatit vyšší cenu za kvalitní odšťavňovač. Pamatujme si, že i když se dají ovocné a zeleninové šťávy koupit hotové v obchodě, nikdy nebudou tak kvalitní, jako když si je připravíme sami doma. Máme jistotu, že jsou stoprocentní a bez různých konzervantů, barviv, vody a cukrů. Hodnotu šťáv ještě znásobíme, když si plody sami vypěstujeme. Článek Čerstvá šťáva každý den se nejdříve objevil na Megastránky.

projít na článek

Čerstvá káva

Čerstvá káva Co čerstvá káva doopravdy znamená? Existuje vůbec čerstvá káva, jakožto určitý druh pražené kávy? V současné společnosti je velké téma káva obecně a to nejen espresso, ale i jiné druhy přípravy kávy. Jsou označovány

projít na článek

Ochutnávka produktů z Arónie video

Ochutnávka produktů https://www.youtube.com/watch?v=ieXN-KFP0vQ Už jste někdy ochutnali Aronii?Na zdraví!Co je to? Nějaké bobule?Hmm, to chutná!Není to příliš sladké.Mohu to vypít?Ovocné Stoprocentní ovocná šťáva.Chutná zdravě Stoprocentní, za studena lis

projít na článek

Ve Vimperku se bude bojovat o tituly v zimním triatlonu

V neděli 15. února se ve Vimperku koná závod v zimním triatlonu s názvem WinTrial 2015 a jelikož se jedná o mistrovství České republiky, stanou se vítězové národními šampiony. Na startu se představí i čerstvá vicemistryně Evropy Šárka Grabmüllerová.

projít na článek

Perfektní výsledky mléka.

Čerstvá jemná mléčná pěna nejen pro trendy mléčné speciality typu flat white nebo espresso macchiato, ale i pro tradiční cappuccino a latte macchiato. K dosažení tohoto cíle se mléko udržuje chlazené na optimální teplotu 4 ° C. Indikátor úrovně zajišťuje,

projít na článek

Perfektní výsledky mléka

Čerstvá jemná mléčná pěna nejen pro trendy mléčné speciality typu flat white nebo espresso macchiato, ale i pro tradiční cappuccino a latte macchiato. K dosažení tohoto cíle se mléko udržuje chlazené na optimální teplotu 4 ° C. Indikátor úrovně zajišťuje,

projít na článek