Certifikační školení

Certifikační školení Vážení obchodní přátelé, zveme Vás na společné certifikační školení společností URSA a Siniat. Termíny: • 1.2.2023 Šlapanice, Městská knihovna Šlapanice, Riegrova 1930/23• 2.2.2023 Olomouc, hotel Prachárna, Křelovská 91 Svou účast s datumem konání potvrďte na email: [email protected] A na společné certifikační školení URSA, Siniat a M3D Termín: • 22.2.2023 Plzeň, PRO-DOMA Stavebniny, K Jezu 586/1 Kapacita školení je omezená. Přihlášky podejte na email: [email protected] Těšíme se na vás! Článek Certifikační školení se nejdříve objevil na URSA CZ.

projít na článek

Školení tepelná čerpadla Inventor

Pozvánka na školení tepelných čerpadel INVENTOR - MATRIX

projít na článek

Fotovoltaické školení od Solarity: Deye, SolarEdge, Canadian Solar a K2 Systems

Společnost Solarity představila v rámci svého vzdělávacího programu Solarity Academy sérii školení a webinářů na květen a červen 2024, určených pro své zákazníky a odbornou veřejnost z oboru fotovoltaiky. Registrace na webináře je zdarma.

projít na článek

Školení lektorů v metodice společnosti STOB 2024

Školení v kognitivně behaviorální terapii obezity Vyškolte se v komplexní metodice zdravého hubnutí STOB založené na kognitivně-behaviorální terapii, která pomáhá již více než 30 let. Součástí školení lektorů společnosti STOB jsou 3 moduly: MODUL I 23. 2.

projít na článek

Školení kybernetické bezpečnosti

V posledním roce, zejména po období kdy celý svět zasáhla vlna homeoffice a další změn v rámci firemních politik, rostou kybernetické útoky nejen na velké společnosti, ale i státní správu a další oblasti ekonomiky. Cílem těchto úkolů je většinou zisk a to

projít na článek

Tandemový solární článek dosáhl účinnosti 32,5 procenta

 Současný světový rekord pro tandemové solární články vyrobené z křemíkového spodního článku a perovskitového horního článku opět drží Helmholtzovo Centrum Berlín. Nový tandemový solární článek přemění 32,5 % dopadajícího slunečního záření na elektri

projít na článek